Kaća izbacila Bokija 13 iz separea?!

Humanitarno veče koje je u ponedeljak održano u klubu „Stefan Braun“ okupilo je nekoliko javnih ličnosti.

Među kojima su bili i Katarina Živković, Bane Janković,

Boki 13, Jelena Karleuša i Vendi. Izvor Kurira koji se zatekao na licu mesta otkriva da je Boki zbog Katarine bio prinuđen da napusti svoj separe:

– Boki se po dolasku u klub smestio u separe u kom je sedela Vendi, ne sluteći da će se ubrzo pojaviti Katarina i Bane. Čim ga je ugledala, Kaća se nasmešila. Sela je i pružila mu ruku, ali on ju je iskulirao. Iziritirana, počela je da se sprda rekavši kako mnogo dobra riba sedi s njima za stolom. Naručila je turu pića za sve, a kad je on odbio da pije s njima, pogledala ga je i dobacila mu: „Svinjo jedna debela! Pogledaj se na šta ličiš. Ajde, marš iz mog separe! Idi da te ne gledam! – otkriva sagovornik Kurira.

– Nije bilo provokacija s moje strane. Želela sam da ga pozdravim, ali je on skrenuo pogled. Mislim da me se uplašio – kategorična je pobednica „Farme“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Bane i Kaća se ponovo svađaju

Farma: Poljubili se Kaća i Baki!

Maja napala Bokija 13


Nema komentara na “Kaća izbacila Bokija 13 iz separea?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump