Kloi Kardašijan se skinula za novu reklamu!

Američka TV zvezda Kloi Kardašijan i njen suprug Lamar Odom lansirali su uniseks parfem “Unbreakable” za koji su snimili vrlo izazovnu reklamu.

U reklamnom spotu od tridesetak sekundi par se pojavljuje bez imalo odeće, i uz maženje i grljenje poručuju da je vrlo seksi da par ima zajednički parfem. “To je savršeni miks muževnog i ženstvenog,” kaže Odom u reklami.

Prošlog meseca Kloi je objasnila da je par oduvek želeo da kreira uniseks miris koji će oboje hteti da stavljaju. Na svom blogu je objasnila da “Unbreakable” ima čokoladnu notu koja odgovara i jednom i drugom polu, i dodala da je vrlo ozbuđena zbog lansiranja parfema.

“Oboje ga nosimo svaki dan i ne mogu da prestanem da mirišem samu sebe. Ljubi me bukvalno zaustavljaju da me pitaju koji parfem imam i oduševljena sam što mogu da kažem da je to moj lični parfem,” otkrila je Kloi.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sestra Kardašijan se probija u svetu mode /fotke/

Džesika Alba se NIJE skinula gola za film /foto/

Reklama za parfem Bijonse je suviše sexi?!


Nema komentara na “Kloi Kardašijan se skinula za novu reklamu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump