Maja Nikolić: Žao mi je, ali nisam kriva!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Pevačica kojoj možda preti i zatvorska kazna se izvinjava, ali smatra da joj je učinjena nepravda.

Maja Nikolić je za domaću štampu rekla da nije izjavila da „mrzi bilo koga“, i da

ne smatra da na osnovu toga može da bude pravno gonjena. Republičko javno tužilaštvo najavilo je da će pokrenuti postupak protiv Maje i Miloša Bojanića zbog iznošenja antisemitskih stavova tokom rijalitija Dvor.

„Nikada nisam rekla da mrzim, ili ne poštujem ljude bio koje nacionalnosti ili veroispovesti. Moja izjava da ne volim Jevreje odnosila se samo na one od njih koji su učestvovali u odluci da se naša zemlja bombarduje. Nisam mislila na čitav narod. Izvinjavam se svim Jevrejima u Srbiji koji su propatili zbog moje loše interpretirane izjave“, rekla je pevačica koja je zbog spornog komentara dobila „šut kartu“ iz Dvora.

„Moj patriotizam je veliki, ali nisam vaspitavana da mrzim bilo koga. Moje izjave su mediji stavili u pogrešan kontekst, i planiram da ispravim tu nepravdu“, rekla je Maja, koja je zbog izbacivanja najverovatnije ostala i bez honorara za učešće u rijalitiju.

„Ne mogu da me tuže jer moja izjava ne poziva na nacionalnu ili versku mržnju, a sa produkcijom nemam nikakav problem“, zaključila je ona.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Maja Nikolić opet muva Nemanju Stevanovića

Maja Nikolić izazvala skandal u emisiji „Tačno u podne“

Maja Nikolić će tužiti Cakanu posle rijalitija!


Nema komentara na “Maja Nikolić: Žao mi je, ali nisam kriva!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump