Mitar se tukao sa Nemanjom i ‘vatao Uršku!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Popularni Tarmi Rićmi je najpre napravio fenomenalan štimung, da bi potom, nakon što je popio dosta alkohola,.

Prepustio mikrofon kolegama dok je on

prešao na vaćarenje sa jednom od učesnica. Tom prilikom uspeo je da nadmaši sve muškarce koji su se samo pipkali sa vatrenom Slovenkom jer je počeo i da joj skida gaćice!

– Ja hoću nešto da je*em! – poverio se pevač Đusu pre nego što je krenuo u akciju sa Čepinovom. Prvo ju je pipao za sise, a onda joj je zadignuo suknju i počeo da vuče gaćice ne bi li ih skinuo.

– Sad treba da se prodaš! – savetovao je pevač Uršku, misleći na to da je pravi trenutak da sebi podigne rejting, ali Slovenka nije bila raspoložena za to, već je uspela da zadrži donji veš na sebi. Posle toga, Mitar je prešao u spavaću sobu, gde je prilegao i počeo da se skida izrazivši želju da ostane na dvoru. No, pošto to nije bilo moguće, krenuo je ka izlazu, usput bacajući štitove koji su mu se našli na putu. Kada je bio blizu izlaza, Mirić je odjednom nasrnuo i na Nemanju Nikolića, uhvatio ga za kragnu i pokušao da ga odalami. Mladi pevač se branio i uzvratio guranjem, ali je Tarmi i dalje nasrtao, sve dok se nije umešalo obezbeđenje. I dok je Nikolić uspeo da izbegne nokaut, jedan od ljudi iz obezbeđenja nije prošao tako dobro pa se našao na putu pesnice folk zvezde. Ipak, uspeli su da ga savladaju i izvukli su ga napolje, posle čega je otišao kući.

Kako bismo od Mirića čuli kako se proveo, pozvali smo ga i pevač nam je rekao da je sve radio u svrhu što boljeg provoda.

– Skidao sam Uršku, pa šta, i ja sam počeo da se skidam! Mora da se pravi šou, zato sam i ušao, a ne da pokažem da znam da pevam jer svi znaju kako to radim – rekao je legendarni pevač za „Alo!“, ali nije bio raspoložen da komentariše tuču.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Saša Ćurčić: Zaljubio sam se u Anu Nikolić!/intervju/

Milena: Ne čujem se sa Nemanjom!

Nominovani Nina, Urška, Stojan i Deni!


Nema komentara na “Mitar se tukao sa Nemanjom i ‘vatao Uršku!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump