Nataša Bekvalac ne želi da vidi Ikodinovića

Iako je sve vreme gajio nadu da će se pomiriti sa Natašom Bekvalac.

Vaterpolista Danilo Ikodinović ne samo da neće videti svoju još aktuelnu suprugu, već ni nakon razvoda

neće moći da se sretne sa njom kada bude dolazio po ćerku Hanu.

Kako „Alo!“ saznaje, Bekvalčeva će u zahtevu za razvod kao prvu stavku navesti to da će Danilo viđati Hanu redovno, ali samo kada se pre dolaska po nju najavi, ne bi li se ona sklonila, a dadilja predala dete.

– Nataša jedva čeka da se ovo agonija završi i da se konačno razvede! To koliko je ona ogorčena na Daču najbolje će pokazati njen zahtev na brakorazvodnoj parnici, u kojem će se, naravno, složiti da otac ima potpuno pravo da vidi dete, ali samo kada ona nije prisutna u stanu. Neće moći da zove nju, već će zvati dadilju i najaviti svoj dolazak da bi ona mogla da izađe iz stana – rekao je za „Alo!“ dobro obavešten izvor blizak pevačici i dodao da će Nata izbegavati susret sa Danilom sve dok ne bude bila „prisiljena“ da ga vidi u sudnici.

– Nataša se videla juče uveče sa advokatom i ugovorila sve potrebne detalje o njegovom sastavljanju dokumenta u vezi sa podelom imovine i naglasila da svaki dogovor sa Danilom uradi bez njenog prisustva. Danilo još nije obavešten o njihovom pregovorima jer će sa njim naknadno zakazati sastanak – dodao je naš izvor.

Kako je objavio tabloid „Skandal“, Bekvalčeva se odmah po poseti advokatu i pokretanju procesa razvoda preselila kod roditelja, dok je Dača ostao u zajedničkom stanu u Novom Sadu. Nata se u luksuzni stan u Novom Sadu neće vratiti do trenutka dok se Dača ne iseli. Poznati vaterpolista će u narednih nekoliko dana početi sa adaptiranjem potkrovlja iznad kafane „Tako je suđeno“ i tamo napraviti sebi stan, za koji je Nata pre cele afere već kupila nameštaj.

Nata juče potpisala papire za razvod!!!

Nataša Bekvalac je u nedelju uveče otišla na sastanak kod advokata Dragana Gojkovića i zatražila da odmah potpiše papire za razvod braka sa Danilom Ikodinovićem. Vaterpolista će to isto učiniti kada se napiše i njegov primerak sa navedenim zahtevima Bekvalčeve u vezi sa podelom imovine.

– Nataša i ja smo se gotovo sve dogovorili o detaljima o podeli imovine i završili sa svim dogovorima. Valjda će se sada konačno ova agonija rešiti, kako bi u brzom roku stavili tačku na njihov brak. Sa njom ću se opet videti i nakon toga ću zvati i Danila da on dođe da potpiše sve papire – rekao je za „Alo!“ njihov advokat Dragan Gojković.

Milica tešila Natašu nakon Dačine nesreće!

Koliko su Nataša Bekvalac i navodna ljubavnica njenog muža bile bliske najbolje govori podatak da je Milica Dražin bila jedna od pevačicinih podrški nakon tragedije koja se desila Ikodinoviću. Naime, kako navodi nedeljnik „Skandal“, Miličin otac je bio jedan od hirurga koji su se brinuli o Danilu, a ona je kao medicinska sestra tešila Bekvalčevu.

– On je priznati maksiofacijalni hirurg, a Milica je nekoliko puta u belom mantilu tešila Natu dok je ova čekala da joj se muž probudi iz kome – rekao je izvor i dodao da je Dražinova bila jedan od najvatrenijih fanova poznate Novosađanke. Na promociji CD-a pop zvezde dobila je i majicu, a sliku sa Natom je držala na svom „fejsbuk“ profilu.

Milica bila u šemi sa Topalkom?

Magazin „Svet“ objavio je informaciju da je Milica Dražin među estradnim svetom bila poznata odranije, i to po navodnoj vezi sa pevačem Milanom Topalovićem Topalkom. Raskinuli su, kako se navodi, zbog njene ljubomore jer su joj smetale brojne obožavateljke koje su se motale oko njega, dok joj činjenica da je oženjen nije predstavljala smetnju.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Danilo Ikodinović: Ne dirajte mi Natašu

Nataša ne da razvod Dači!

Nataša ne skida burmu!


Nema komentara na “Nataša Bekvalac ne želi da vidi Ikodinovića”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump