Nataša i Danilo potpisali razvod!

Deset dana nakon što se pop pevačica Nataša Bekvalac obratila advokatu sa zahtevom da se razvede od supruga.

Bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića, popularni bračni par

stavio je tačku na svoj brak kada su sinoć oko 22 sata oboje potpisali zahtev za sporazumni razvod!

U kancelariju porodičnog advokata Dragana Gojkovića, kao što je on ranije i najavljivao, prva je u pola devet stigla Nataša koja se dovezla sama. Parkiravši auto u blizini zgrade, hitro se uputila ka ulazu ne želevši da daje bilo kakav komentar. Uprkos najavama da se njih dvoje neće sresti jer je Bekvalčeva izrazila takvu želju, nepunih sat vremena kasnije u kancelariji im se pridružio i njen još aktuelni suprug Danilo. Sastanak iza zatvorenih vrata trajao je oko sat vremena a prvi ga je napustio Ikodinović koji je užurbano napustio zgradu i peške se uputio u nepoznatom smeru.

Pošto nijedno od supružnika nije želelo da daje bilo kakav komenatr, u želji da saznamo kako je proteklo prvo viđanje para Ikodinović – Bekvalac od trenutka kada je pokrenut proces razvoda, pozvali smo advokata Gojkovića koji nam je kratko rekao:

– Nataša i Danilo su večeras u mojoj kancelariji potpisali zahtev za sporazumni razvod braka, i to je jedino što vam u ovom trenutku mogu reći. Za sve druge informacije moraćete da me pozovete drugi put!

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nata i Dačo podneli papire za razvod braka?!

Razlog za razvod: Dača prevario Natašu?

Nataša ne skida burmu!


Jedan komentar na “Nataša i Danilo potpisali razvod!”

  • zivan
    2 februara, 2011, 19:49

    ma daca je gej Sweat

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump