Nati pala cena posle razvoda?!

Naime, kako „Alo!“ saznaje, Bekvalčeva je u subotu uveče u hotelu „Kontinental“ pevala na rođendanskoj proslavi Ivane Mišković.

Supruge Gorana

Karića, i za tu tezgu navodno uzela 3.000 evra, dok je donedavno za slične tezge u džep stavljala nekoliko hiljada više.

– Ivana je želela da joj pored Dženana Lončarevića peva i Nataša Bekvalac, te je pre nekoliko dana i uposlila ljude kako bi sa pevačicom pregovarali o tome da li će doći i koliko će to koštati. U prvi mah, Nata je tražila mnogo veću sumu, koja je odmah odbijena, a onda joj je ponuđeno da peva za 2.000 evra sa porukom da je to najveća svota koju trenutno može da zaradi. Pevačica je odmah nakon toga prihvatila ponudu i pevala te noći za porodicu i prijatelje gospođe Mišković. Među zvanicama su se našli Željko Joksimović i Jovana Janković, Nina Badrić i mnogi drugi – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor i dodaje da Bekvalčeva otkako se razvela ima više ponuda za nastup, ali sa upola manjom zaradom.

– Nata je do pre nekoliko nedelja uzimala oko 5.000 evra za nastup, međutim, otkako se razvela, cena joj je drastično opala. Zašto, ne zna ni ona sama, ali svakako će nastaviti da radi za te pare jer je svesna da trenutno ne može da zarađuje više – rekao je naš izvor.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Prvi nastup Nine Badrić posle razvoda!

Nati i Kristini poplavljen stan!

Anabela i Gagi posle razvoda obnovili ljubavnu vezu!


Nema komentara na “Nati pala cena posle razvoda?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump