Nominovani Nina, Urška, Stojan i Deni!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

I ovog vikenda učesnici „Dvora“ boriće se za opstanak na dvorskom ima nju u Šimanovcima.

Kralj i kraljica su odlučili da nominuju manekenku Ninu Vorkapić i repera

MC Stojana jer smatraju da oni treba da napuste šou. Možda i zbog toga što je pomenuti par u rijalitiju počeo strasnu romansu pred kamerama.

Sa druge strane, publika je protekle nedelje najmanje bila zadovoljna učinkom voditeljke Urške Čepin i crnogorskog pevača Denija Boneštaja, pa je najmanje glasala za njih. Neko od njih četvoro (jedan muškarac i jedna žena) će u nedelju uveče napustiti „Dvor“. Veliko finale Pinkovog rijalitija zakazano je za petak 11. mart kada će iz kuće neko izaći bogatiji za 50.000 evra.

Maja izbačena zbog govora mržnje!!!

Iako je Televizija „Pink“ u prvom momentu samo opomenula Miloša Bojanića i Maju Nikolić, iz RRA su zahtevane radikalnije mere, pa je produkcija rijalitija saopštila Nikolićevoj da je diskvalifikovana zbog govora mržnje i tom prilikom su se izvinili verskoj zajednici. Nakon što joj je rečeno da odmah napusti „Dvor“, Maja se spakovala i sve vreme se trudila da održi pribranost.

– Miloš i ja smo komentarisali samo, ništa strašno. Rekla sam da su nas bombardovali, nisam ništa drugo rekla – kratko je izjavila Maja pokušavajući da ublaži posledice od razgovora koji su Miloš i ona vodili u noći između četvrtka i petka.

No, da joj ipak nije svejedno zbog svega što se desilo, videlo se po izlasku iz „Dvora“, jer Maja ne samo da nije bila raspoložena za izjave, već je auto u kom je bila velikom brzinom napustio posed u vlasništvu Televizije „Pink“, pri tom zamalo udarivši u novinare koji su čekali pevačicu kako bi dobili izjavu od nje. Nikolićeva se ni na mobilni nije javljala, pa smo ostali uskraćeni za njen komentar o diskvalifikaciji.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dvor: Ispali Urška i Deni!

Dvor: Kresnuli se Urška i MC Stojan?

Maja, Dragana i Deni nominovani?!


Nema komentara na “Nominovani Nina, Urška, Stojan i Deni!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump