Parovi: Vratio se Đani Ćurčić!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Iako je pre desetak dana izbačen iz rijaliti programa „Parovi“ zbog toga što se potukao sa reperom Daliborom Andonovim Gruom.

Saša Ćurčić je ponovo pred

kamerama! Publika je glasala i odlučila da on treba da se vrati u „Parove“ iako je grubo prekršio pravila ovog programa. Đani je u vilu ušao sa svojom kumom Ivanom Milunović, ali i Draganom Banić, koje je prethodno veče izašla iz vile sa Draškom Alorićem. Zanimljivo je da je Saša najavio da će ubuduće naplaćivati svoje intervjue!

– Novinari su me tražili svuda. I kod babe moje. Nisam mogao da verujem gde su me sve tražili. Ne pada mi na pamet da im se javljam. Baš me briga, E, nema više ovako. Neću da razgovaram sa njima dok ne donesu četiri ljubičaste. Četiri lile i pitajte šta vas zanima. Rekao sam i Ivani da se tako ponaša. Plati, pa sve može. Oni treba meni da plate za intervju – rekao je Đani.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Parovi: Potukli se Đani i Gru! /video/

Đani se rasplakao zbog Jasne!!!

Saša Ćurčić: Zaljubio sam se u Anu Nikolić!/intervju/


Nema komentara na “Parovi: Vratio se Đani Ćurčić!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump