Santana u julu u Areni!

Slavni gitarista ponovo dolazi u Beograd, ovog puta nastupa u Beogradskoj areni 6. jula. Karte od 3,100 do 4.900 dinara.

Karlos Santana promovisaće svoj novi

album „Guitar heaven: The greatest guitar classics of all time“, objavljen u septembru prošle godine.

Spajajući rok, salsu i džez, Santana je sa svojim bendom postao popularan zahvaljujući jednom od najupečatljivijih nastupa na čuvenom „Woodstock“ festivalu 1969. godine a posebno pesmi „Soul Sacrifice“ objavljenoj na živom albumu sa tog festivala.

Prvi album „Santana“ (1969) sa hitom „Evil Ways“ prodat je u četiri miliona primeraka, ali je komercijalni uspeh počeo da bledi nakon odluke ovog gitariste da se više usmeri ka džezu.

Uprkos stalnim pohvalama kritike i uspešnog pojavljivanja na događaju „Live Aid“ (1985), Santana je povratio raniji komercijalni potencijal tek sa albumom „Supernatural“ (1999), sarađujući u singlu „Smooth“ sa pevačem Robom Tomasom iz benda Matchbox Twenty, i u „Maria, Maria“ sa r’n’b duom „Product G&B“.

Santana je član Rokenrol kuće slavnih, prodao je preko 90 miliona ploča i nastupio je pred više od 100 miliona ljudi. Osvojio je deset nagrada Gremi, uključujući rekordnih devet za trideset šesti album „Supernatural“ (1999.). Album je do sada prodat u više od 25 miliona primeraka i osvojio je nagrade – album godine i pesma godine za singl „Smooth“.

Ugledni muzički časopis „Rollingstone“ proglasio je Santanu za 15. na listi „100 najvećih gitarista svih vremena“.

Ulaznice od 3.100, 3.500, 3.900, 4.500 i 4.900 dinara mogu se naći na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Kulturni centar Beograda, Eventim, Ušće Shopping centar, Dom omladine, knjižara Delfi (SKC), Gigstix…

Za članove fan kluba prodaja počinje od 4. februara i trajaće do 7. februara. Regularna prodaja ulaznica počinje u ponedeljak, 7. februara.

https://www.youtube.com/watch?v=UG6J5eY19wA&feature=player_embedded

Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


„Back to Black“ album veka

Marije Šerifović najavila koncert u Areni!

Šade i Rammstein u Zagrebu


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Santana u julu u Areni!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump