Slađa i Igor otvaraju reviju venčanica u „Hajatu“!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

U hotelu „Hajat“ u petak počinje jubilarni, deseti po redu, trodnevni sajam venčanica, zlatarstva i lepih stvari „Veding vikend“.

Gde će budući mladenci na jednom

mestu moći da pronađu sve neophodne stvari za svoje venčanje. Po tradiciji, glamurozna revija „Poznate dame u venčanicama“ na programu je u prvo veče, a direktno iz rijalitija „Parovi“, na pistu u „Hajat“ u venčanici i smokingu stižu Slađana Delibašić i njen dečko Igor Matić. “Kada sam se udala za Đoleta bila sam mlada i trudna, pa nisam nosila venčanicu, što mi je ostala velika želja. Volela bih da se venčam u crkvi. Mnogo puta sam bila kuma na tuđim venčanjima, a sada priželjkujem da i meni neko kumuje,” rekla je Slađa, dok je Igor kazao da će mu revija biti uvertira za brak, jer želi dete sa denserkom: “Imam dvoje dece u Holandiji, Slađa ima dve ćerke. Voleo bih da imamo zajedničko dete, svejedno da li će biti sin ili ćerka, samo da mi ga ona rodi.”


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Parovi: Slađa i Igor se posvađali!

Đole Đogani: Igor nije dovoljno dobar za Slađu!

Stoja i Igor se tajno venčali!!!


Nema komentara na “Slađa i Igor otvaraju reviju venčanica u „Hajatu“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump