Stiže LG 3D smartphone

Kategorija [ Komunikacije, ZANIMLJIVOSTI ]

LG Optimus 3D – prvi smartphone koji će korisnicima pružati potpuno 3D iskustvo biće predstavljen ovog meseca.

I to na Mobile World Congresu u Barseloni.

Kompanija LG Electronics će na ovogodišnjem Mobile World Congresu, koji će biti održan u Barseloni od 14. do 17. februara, predstaviti LG Optimus 3D – prvi smartphone koji pruža potpuno 3D iskustvo.

LG Optimus 3D rešava pitanje nedostatka 3D sadržaja, što je jedan od najvećih problema sa kojima se suočava tržište 3D uređaja, obezbeđujući kompletnu platformu za jedinstveno iskustvo korišćenja mobilnog telefona, navodi se u saopštenju kompanije LG.

Najnapredniji smartphone koji je LG razvio do sada imaće kameru sa dvostrukim objektivom za snimanje 3D sadržaja, LCD ekran koji će omogućiti prikaz 3D slike i bez naočara, različite opcije povezivanja poput HDMI i DLNA tako da će biti omogućeno razmenjivanje 3D sadržaja bilo kad i bilo gde.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


3D Internet stiže u narednih pet godina

Uskoro stiže novi album Majkl Džeksona!

Sony 3D TV stiže u junu /video/


Nema komentara na “Stiže LG 3D smartphone”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump