Tajči pravi koncert u Beogradu

Nekadašnja zvezda bivše Jugoslavije, Hrvatica Tatjana Kameron Tajči, ponovo će se naći na sceni.

I sa svojim ovdašnjim fanovima zapevati hitove koji su je

proslavili.

Atraktivna plavuša koja već dvadeset godina živi u Sjedinjenim Državama, odlučila je da održi turneju po zemljama ex Jugoslavije, u kojoj neće zaobići ni Beograd, predviđen za 15. oktobar.

Kako saznaju hrvatski mediji, Tajčin povratak predstavlja održavanje obećanja koje je sama sebi dala kada je prošle godine posumnjavši na rak otišla na mamografiju. Srećom, nalazi su bili dobri, a ona je počela da planira turneju.

„Svih ovih godina putem fejsbuka sam u stalnom kontaktu s obožavateljima iz Hrvatske, koji su mu stalno pitali hoću li još jednom doći da otpevam hitove koje su svi voleli, a i s našim ljudima u Americi često se latim mikrofona i otpevam neke od tih pesama,” ispričala je Tajči.

Otkako je otišla u Ameriku, pevačica je studirala na Akademiji za dramu i mjuzikl u Njujorku, a povremeno se pojavljivala u mjuziklima i na televiziji i u Los Anđelesu gde je upoznala sadašnjeg supruga Metjua, sa kojim ima tri sina. Bavi se pisanjem duhovne muzike i nastupa u katoličkim crkvama i kaže da je jako posvećena veri koja joj služi kao izvor snage i inspiracije.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Tajči u Beogradu 15. oktobra

Tajči: poštujem Cecu i Karleušu

Massimo i odličan koncert u Beogradu!


Nema komentara na “Tajči pravi koncert u Beogradu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump