Tamara Todevska: Plašila sam se Maje!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Pop pevačica Tamara Todevska, nakon što je zbog najmanjeg broja glasova publike u nedelju uveče napustila rijaliti šou „Dvor“.

Urazgovoru za Press kaže da je pretrnula

od straha kada je ugledala pevačicu Maju Nikolić na vratima Pinkove palate!

– Jako sam se uplašila u trenutku kada sam ugledala Maju na vratima „Dvora“. Mnogo sam ogorčena na nju jer je bila toliko bezobrazna i nevaspitana na „Farmi“ da takvu ženu nikada nisam upoznala – ogorčeno je istakla pevačica osvrnuvši se na trenutak kada ju je zvezda „Granda“ Jovan Stefanović ispipao po bujnom poprsju.

– To je bila šala, zezancija i deo rijalitija, pa ne vidim ništa loše u tome. Nije to bilo seksualno pipanje – objasnila je Tamara.

Inače, drugi dvoranin koji se oprostio od glavne nagrade vredne 50.000 evra, „kursadžija“ Nebojša Čović – Fiko, otkriva da mu nije bilo svejedno kada se slovenačka voditeljka Urška Čepin uvijala oko njega.

– Iako sam na Uršku gledao kao na ćerku, nije mi bilo svejedno kada je igrala oko mene – bilo me je sramota. Ona zna šta hoće i za mene je bila jedan fenomen – stidljivo je rekao zabavljač i uz to poručio da ozbiljne svađe tek predstoje:

– Sada već postaje opasno u kraljevstvu, biće tu mnogo gadnijih situacija nego što je publika imala prilike da vidi u prethodnim rijalitima – zaključio je Fiko.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Tamara Todevska demantovala vest o veridbi

Tamara: Nisam prevarila Dinču!

Već raskinuli Tamara i Dušan iz „Desne ruke“?!


Nema komentara na “Tamara Todevska: Plašila sam se Maje!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump