Uskoro svadba: Verili se Željko i Jovana!

Popularni pevač Željko Joksimović pre nekoliko dana verio se sa voditeljkom Jovanom Janković, sa kojom je u vezi dve i po godine.

Oni su intimnim činom i prstenom na

Jovaninoj ruci krunisali svoju vezu i počeli planove za svadbu koja se očekuje do jeseni. Popularni par, poznat po tome što je vezu započeo na Evroviziji 2008. godine, koju su zajedno vodili u Beogradu, od početka svoje romanse bio je izložen očima javnosti. Iako su se trudili da svoju intimu zadrže za sebe, novinari i paparaci su uspešno razotkrivali svaki njihov korak. Isti slučaj je i sa veridbom, o kojoj Jovana i Željko još uvek ne pričaju, ali su ovu informaciju podelili u petak sa nekolicinom bliskih prijatelja. „Željkova i Jovanina veza od samog početka vodila je ka tome da će se jednog dana krunisati brakom, mada je većina nas prijatelja očekivala da se to i ranije dogodi. Njihovu odluku da će se veriti nisu odmah objavili svima jer se trude da svoju privatnost zadrže za sebe. Željko je Jovanu zaprosio na tradicionalan način, kada je sa svojim roditeljima otišao u porodični dom svoje voljene. Prsten je izrađen od nekog retkog dragog kamena i Jovani se, što je najbitnije, jako dopao.“ kaže naš izvor blizak ovom paru. On ističe da su roditelji pevača i voditeljke oduševljene što su se njih dvoje odlučili na takav korak i očekuju da će uskoro postati babe i dede. „Njih dvoje još ne razmišljaju o proširenju porodice jer su trenutno fokusirani na pripremanje svadbe, koja će biti najkasnije do jeseni. Iako imaju veliki broj prijatelja, njihova želja je da to bude što intimnije slavlje. Jovana je presrećna i već pravi planove sa drugaricama kako će izgledati dan kada će stati na ludi kamen.“ ističe naš izvor. Jovani će ovo biti prvi, a Željku drugi brak, iz kojeg ima ćerku Minu. Da podsetimo, Jovana i Željko su se upoznali kada su vodili Evroviziju, koja se u Beogradu održavala od 20. do 24. maja 2008. Njihova romansa počela je odmah nakon muzičkog spektakla, kada je Jovana raskinula veridbu sa biznismenom Aleksandrom Zeremskim i iselila se iz zajedničkog stana, a Željko ostavio voditeljku Adrianu Čortan, sa kojom se zabavljao četiri godine. Dugo je trebalo javnosti da priznaju da su zajedno, čak su i na letovanje otišli odvojeno, ali su ih paparaci već prvog dana uslikali na Crnogorskom primorju. Od tada, Jovana se može videti na skoro svim Joksimovićevim koncertima kako u zemlji tako i van nje. Ekipa Pressa juče je pokušala da stupi u kontakt sa novopečenim verenicima i potvrdi ovu informaciju, međutim ni Željko ni Jovana nisu hteli da odgovore na naše pozive.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Željko i Jovana: Ipak svadba?!

Jovana i Željko raskinuli veridbu

Željko i Jovana na ćevapima sa Karićima!!!


Jedan komentar na “Uskoro svadba: Verili se Željko i Jovana!”

  • Anonimni
    23 februara, 2011, 13:09

    srrreeeććnnnooo

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump