Amadeus zapalio centar „Sava“!!!

Grupa Amadeus je sinoć održala prvi solistički koncert u karijeri i ne štedeći svoje glasove i energiju podigla atmosferu na najviši nivo.

Nastup su otvorili

pesmom „Nju ne zaboravljam“, a onda su se nizali hitovi poput „Ljubav i hemija“, „Kupi me“, „Lažu te“, „Ona i ja“ i mnogi drugi.

 

Kako bi dodatno zagrejali publiku, nekoliko puta iz aparata koji su se nalazili pored bine, buknula je vatra, a bilo je i vatrometa. Kao i svaki nastup ovih momaka i ovaj je bio više nego originalan. U krcatoj sali bilo je dosta publike koja je nosila majce sa nazivom ove grupe, a niko nije mogao da zaobiđe i da ne vidi transparent koji su držali fanovi iz Banjaluke koji su u Beograd došli specijalno zbog ovog koncerta. Posle nekoliko otpevanih numera na binu se popeo i Željko Samardžić, koji je kao specijalni gost otpevao dve svoje pesme i Amadeusu poželeo još puno koncerata kao što je bio ovaj. Među mnogobrojnom publikom nalazili su se i Katarina Živković, koja je došla u društvu svog dečka Baneta Jankovića, Milan Dinčić, Stevan Anđelković, a primetili smo i Nikolu Rađena koji je bio u muškom društvu, bez supruge Ane Kokić.

Bend je na kraju pozdravio publiku i povukao se iza bine, ali kako se sala nije praznila i njihovi fanovi su ih sve jače dozivali, morali su da se vrate i otpevaju još neki hit.

U toku koncerta provukla se informacija o dojavi lažne bombe, bez panike i evakuacije policija je prošetala “Sava centrom”. Utvrdivši da nema povoda za brigu i da je reč o lažnoj dojavi, uniformisana lica napustila su ovaj objekat, ostavivši publiku da uživa.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nina Badrić napunila Sava centar!

Dragana Mirković napunila centar „Sava“

Grupa ‘Vaya Con Dios’ napunila Centar ‘Sava’


Nema komentara na “Amadeus zapalio centar „Sava“!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump