Amadeus zapalio centar „Sava“!!!

Grupa Amadeus je sinoć održala prvi solistički koncert u karijeri i ne štedeći svoje glasove i energiju podigla atmosferu na najviši nivo.

Nastup su otvorili

pesmom „Nju ne zaboravljam“, a onda su se nizali hitovi poput „Ljubav i hemija“, „Kupi me“, „Lažu te“, „Ona i ja“ i mnogi drugi.

 

Kako bi dodatno zagrejali publiku, nekoliko puta iz aparata koji su se nalazili pored bine, buknula je vatra, a bilo je i vatrometa. Kao i svaki nastup ovih momaka i ovaj je bio više nego originalan. U krcatoj sali bilo je dosta publike koja je nosila majce sa nazivom ove grupe, a niko nije mogao da zaobiđe i da ne vidi transparent koji su držali fanovi iz Banjaluke koji su u Beograd došli specijalno zbog ovog koncerta. Posle nekoliko otpevanih numera na binu se popeo i Željko Samardžić, koji je kao specijalni gost otpevao dve svoje pesme i Amadeusu poželeo još puno koncerata kao što je bio ovaj. Među mnogobrojnom publikom nalazili su se i Katarina Živković, koja je došla u društvu svog dečka Baneta Jankovića, Milan Dinčić, Stevan Anđelković, a primetili smo i Nikolu Rađena koji je bio u muškom društvu, bez supruge Ane Kokić.

Bend je na kraju pozdravio publiku i povukao se iza bine, ali kako se sala nije praznila i njihovi fanovi su ih sve jače dozivali, morali su da se vrate i otpevaju još neki hit.

U toku koncerta provukla se informacija o dojavi lažne bombe, bez panike i evakuacije policija je prošetala “Sava centrom”. Utvrdivši da nema povoda za brigu i da je reč o lažnoj dojavi, uniformisana lica napustila su ovaj objekat, ostavivši publiku da uživa.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nina Badrić napunila Sava centar!

Dragana Mirković napunila centar „Sava“

Grupa ‘Vaya Con Dios’ napunila Centar ‘Sava’


Nema komentara na “Amadeus zapalio centar „Sava“!!!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump