Andrej bi da postane žena!

Maneken Andrej Pejić (19), koji se proslavio noseći ženske modele, izjavio je da bi promenio pol i stavio silikonske grudi.

Ako bi mu kompanija „viktorija sikret“,

poznata po proizvodnji ženskog donjeg veša, ponudila ugovor!

Andreja je otkrio Žan-Pol Gotije, čuveni modni kreator, ponudivši mu angažman na reviji u Parizu. Nedavno je Andrej uzburkao svetsku modnu scenu i na Nedelji mode u Londonu.

„Da! Promenio bih pol ako bi mi iz ‚viktorija sikreta‘ ponudili ugovor“, bez razmišljanja je odgovorio Andrej na pitanje novinara.

„Morao bih to da uradim. Zar vi ne biste? Ne mogu da zamislim da reklamiram ženski donji veš bez promene pola“, dodao je maneken, koji najviše liči na mršavu plavušu.

Nije nemoguće da Andreja uskoro gledamo u društvu nekih od najlepših žena na svetu, kao što su Adrijana Lima, supruga Marka Jarića, Alesandra Ambrosio ili Miranda Ker, koje su već godinama zaštitna lica „viktorija sikreta“.

Andrej, koji se na pisti šminka i oblači kao žena, postao je hit u svetu mode, u kom se brišu granice između muških i ženskih modela.

„Osećam se kao domaćica iz šezdesetih godina koja je pobegla u Holivud, pa joj je sve zanimljivo. Osećam se odlično. Nisam očekivao niti planirao da ću uspeti“, dodao je Andrej, napominjući da pred sobom ima više opcija i da će se možda oprobati u radu na televiziji.

Tuzlak hteo i u „Plejboj“

Pre dve nedelje, Andrej je izjavio i da bi se rado slikao za „Plejboj“, najpoznatiji magazin za muškarce u svetu. Gazda Hju Hefner mu nije odgovorio, verovatno misleći da mu je pametnije da se drži oprobanih silikonskih lepotica. Inače, Andrej je rođen 28. avgusta 1991. u Tuzli. Majka mu je Srpkinja, a otac Hrvat. Kada je počeo rat, porodica se doselila u Srbiju, a potom u Melburn (Australija).


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Andrej napravio dil sa Gotjeom?

Andrej ugostio majku i baku!

Andrej kao Ejmi!


Nema komentara na “Andrej bi da postane žena!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump