Bane prevario Kaću?!

Posle nepuna dva meseca zabavljanja, bivši učesnik “Farme”, Bane Janković je prevario svoju devojku Katarinu Živković.

I to ni manje ni više nego na svadbi svoje bivše devojke

Jovane Lopušine, sa kojom je bio u vezi dve i po godine. Prošle nedelje u Domu Vojske na Topčideru organizovano je glamurozno veselje, na koje je bio pozvan i bivši Jovanin dečko, Bane Janković. Iako je Bane dobio pozivnicu i za Kaću i njega, on je na svadbu došao sam. To je iskoristio i svo vreme flertovao sa nekoliko atraktivnih cura, da bi bivši farmer na kraju svadbe jednu i priveo! Izvor magazina “Svet” je prepričao gotovo sve detalje sa veselja: “Bukvalno se cele noći nije odvajao od nje. Mazio ju je po kosi i grlio, totalno nezainteresovan za zabezeknute poglede prisutnih. Flert i dodiri očigledno su bili samo uvod u ono što je usledilo – a to su strasni poljupci pred bukvalno celom halom. U stvari, da ne grešim dušu, samo je prvi poljubac pao javno. Ali zaboga, pred očima tri stotine zvanica! Međutim, shvativši šta je uradio, iako je bio pijan, u trenutku se otreznio i držeći je za ruku, odveo na malo intimnije mesto.” Bane je priznao da je bio sa pomenutom devojkom, ali je demantovao da je prevario Katarinu: “Ma to je moja dobra drugarica”, poručio je maneken, koji se i na “Farmi” pokazao kao veliki zavodnik i Kazanova.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


I Bane prevario Kaću!

Bane ostavio Kaću u Beogradu!

Kaća i Bane raskinuli?!


Tagovi: [ , , , ]

4 komentara na “Bane prevario Kaću?!”

 • milica
  21 marta, 2011, 23:49

  BANE,PAO SI MNOGO NISKO KADA SI POCEO VEZU SA KATARINOM,ONA JE PRAVA SELJANKA,JAKO JE GLUPA I PROSTA,PAO TI JE UGLED ZBOG NJE,SAMO TE BRUKA I POKUSAVA DA TE PONIZI PRED SVIMA.MOZES TI DA NADJES MNOGO BOLJU DEVOJKU.

 • 22 marta, 2011, 9:10

  Oće Bane oće..

 • krašotica
  23 marta, 2011, 1:23

  Razz

 • krašotica
  23 marta, 2011, 1:25

  bane nije ti to uredu al nisi ni ti

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump