Bojanić: Mrzim samo one koji su bombardovali

Folk pevač Miloš Bojanić, koji je juče u pratnji advokata Milana Latinovića došao Palatu pravde.

Rekao je da je na saslušanju ponovio ono što je rekao i u rijalitiju ’Dvor’, a to je

da ne voli one Jevreje koji su bombardovali Srbiju uranijumom.

 

‘I dalje stojim iza svojih reči da sam u toj izjavi mislio na one koji su nas bombardovali, trovali uranijumom i doneli bolesti. Tu, pre svega, mislim na Madlen Olbrajt i Bernara Kušnera. Njih niko nije osudio ni za šta, a mene sada šetaju po sudovima. Verujem u pravosuđe i očekujem da se protiv mene odbaci bilo kakva krivica za antisemitske izjave. To kažem ne da bih ispao nacionalni heroj, već zato što je to jedina istina’ rekao je Bojanić za ‘Blic’ i dodao da je rak kože dobio od posledica bombardovanja, zašta krivi ‘NATO agresore’.

 

Tokom saslušanja koje je trajalo više od sat vremena, premotavani su sporni snimci iz ’Dvora’, a Bojanić kaže da će doneti potrebna dokumenta da je bolestan.

 

’U decembru sam imao tešku operaciju. Kada mi je doktorka rekla da imam rak, ceo svet mi se srušio. U trenutku mi je kroz glavu prošao ceo život. Verujte mi da mi nakon svega više ne pada na pamet da uđem u bilo kakav rijaliti. Ni da mi Mitrović ponudi ceo ’Pink’, ne bih ušao u ’Dvor’ ili ’Farmu’ rekao je pevač i dodao da je njegov advokat tražio da se ne pokreće bilo kakav postupak jer za to nema dokaza.

 

Inače, saslušanje za pevačicu Maju Nikolić, koja je takođe optužena za antisemitizam, zakazano je za 4. april u Palati pravde.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Miloš Bojanić: Promeniću veru!

Maji Nikolić odloženo suđenje za Jevreje!

Bojanić: Neće idem na sud, sređujem kadilak!


Nema komentara na “Bojanić: Mrzim samo one koji su bombardovali”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump