Bojanić traži oproštaj od Jevreja?!

Da li zbog krivične tužbe koja mu visi nad glavom, griže savesti ili nečeg trećeg.

Miloš Bojanić je izgleda odlučio da se pokaje zbog antisemitskih izjava koje je dao u „Dvoru“,

pa je tako učinio i prvi korak u ovom smeru zakazavši sastanak sa predsednikom Saveza jevrejskih opština u Srbiji Aleksandrom Nećakom.

 

– Miloš je izgleda rešio da se izvini. Nije me zvao, ali predsednik jevrejske zajednice u Novom Sadu, koju je Miloš posetio, me je obavestio da gospodin Bojanić želi da se vidimo i popričamo. To će se dogoditi početkom aprila, jer ovih dana idem na put. Ukoliko izvinjenje bude iskreno, prihvatićemo ga, ali će to morati javno da bude zabeleženo. Ne znam od čega zazire, mi ga nećemo tužiti, ali me baš zanima šta ima da nam kaže – rekao je za „Alo!“ gospodin Nećak.

Pokušaj da saznamo šta je to što će Bojanić reći predstavnicima jevrejske zajednice u Srbiji nije urodio plodom, jer Miloš nije želeo mnogo da komentariše o ovoj temi, već nam je saopštio da ćemo sve saznati posle sastanka.

– Ne znam da gospodin Nećak ide na put i da planira da se sastanemo početkom aprila. Upravo sam ga zvao na broj koji mi je dao predsednik zajednice u Novom Sadu, ali se ne javlja. Čim mi se javi, dogovorićemo se da se vidimo i popričamo. Obaviću razgovor s njim, a sve detalje vezane za ovu temu dobićete putem javnog saopštenja za koji dan – ljubazno je objasnio Bojanić.

 

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lukas: Ne prihvatam Bojanićevo izvinjenje!

Supruga Miloša Bojanića: Tužiću Zoricu!

Miloš Bojanić: Promeniću veru!


Nema komentara na “Bojanić traži oproštaj od Jevreja?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump