Boki 13 ipak ostaje u Srbiji

Svi oni koji su se obradovali informacijom da makedonski šoumen Bojan Jovanovski neće moći da uđe u Srbiju u narednih šest meseci.

Slavili su pre vremena

jer je tokom jučerašnjeg dana sud doneo odluku da Boki ipak može da ostane u zemlji.

Na radost brojnih obožavalaca zvezde iz Makedonije, pravosudni organi su usvojili žalbu koju je podneo njegov tim advokata, poništili su odluku da mora da napusti zemlju i dozvolili mu da nesmetano živi i radi u Srbiji.

– Žalba koju je Jovanovski podneo usvojena je jer je navedeno da je Boki sve vreme živeo u hotelu, koji je bio u obavezi da ga prijavi, ali to nije učinio. Bojan naprosto nije ni znao da nigde nije prijavljen i zato ga je i iznenadilo to što je policija došla po njega. Dok je išao u stanicu, on je zaista mislio da će se sve završiti tako što će samo popuniti prijavu i eventualno platiti kaznu, pa je zato i izjavljivao da situacija uopšte nije strašna. Šokirao se kada je dobio rešenje da mora da napusti zemlju i odmah je uložio žalbu, koja je na zadovoljstvo svih koji ga vole i usvojena – priča za naš list izvor blizak Bojanu.

– Svi dušmani koji su se obradovali da ću da napustim zemlju neka crknu. Znao sam da će se sve ovo završiti na najbolji način. Pa zar neko misli da bih se pojavljivao na televiziji da sam se krio?! Srećan sam što mogu da boravim u Srbiji i što su nadležni organi dobro odradili svoj posao. Hvala svima koji su mi pružali podršku, a onima koji su se sladili nesreći koja me zadesila poručujem – žao mi je, ali moraćete da me gledate i da i dalje zavidite koliko me ljudi vole i koliko sam uspešan! Imperija uzvraća udarac, a svi oni koji su se sladili celom situacijom, neka se paze! Voli vas vaš Boki 13! – rekao je Makedonac za „Alo!“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Boki 13 se vraća u Srbiju!

Boki 13 proteran iz Srbije!!!

Boki 13 je opet Bojan!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Boki 13 ipak ostaje u Srbiji”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump