Boki 13 ponovo se bacio na posao

Neizvesnost o sudbini makedonskog šoumena Bokija 13, koja je puna tri dana držala sve njegove prijatelje, fanove, ali i neprijatelje.

Konačno je prekinuta preksinoć, kada je

Jovanovski stigao u zgradu Televizije „Pink“ na snimanje svoje nove emisije „Arena 13“, čime je stavljena tačka na spekulacije u vezi sa deportacijom ovog voditelja.

Naime, u četvrtak po podne učesnik skoro svih domaćih rijalitija ušetao je u zdanje „ružičaste“ televizije nasmejan i pun elana za nove poslovne poduhvate. Neposredno po njegovom dolasku, stigla je i njegova gošća i prijateljica Anabela Bukva, tako da su se stari znanci siti ispričali dok su čekali da studio bude spreman za početak snimanja. A bogme, imali su o čemu i da ćaskaju jer je oboma u poslednje vreme život i više nego zanimljiv i buran. U emisiji, kao i do sada, puno smeha, šale, provokacija i dobre muzike. Kratak, ali buran period koji je sada iza njega Boki je prokomentarisao za naš list:

– Snimao sam pre dve večeri prvu emisiju nakon svega što mi se desilo i mogu vam reći da sam pun energije. Definitivno sam dokazao da svakojaki likovi mogu da mi rade iza leđa, ali da je Boki 13 neuništiv – rekao je Jovanovski za naš list.

Njegova gošća Anabela Bukva takođe smatra da je Boki izašao iz cele priče kao pobednik.

– Nažalost, znam šta mu se sve dešavalo i drago mi je da se sve dobro završilo. Boki je bio ekstra raspoložen tokom cele emisije i što mi je jako drago, nije me bockao i provocirao kao što on to zna da radi – rekla nam je kroz smeh Anabela.

Podsećanja radi, cela priča o Bokijevoj deportaciji iz Srbije u Makedoniju počela je pre pet dana, kada je policija zakucala na vrata hotelske sobe u koju je bio smešten Jovanovski. Posle kraćeg informativnog razgovora, prevezen je u stanicu policije, gde mu je određena novčana kazna koju je platio na licu mesta, a poručeno mu je da ima rok od tri dana da napusti zemlju, kao i da šest meseci ne sme da kroči na tlo Srbije.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Boki 13 se onesvestio!!!

Boki 13 se vraća u Srbiju!

Boki 13 ipak ostaje u Srbiji


2 komentara na “Boki 13 ponovo se bacio na posao”

  • pera
    7 marta, 2011, 16:53

    boki je budala

  • ana
    8 avgusta, 2011, 15:22

    lici na svinju No

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump