Boki 13 proteran iz Srbije!!!

Naime, juče oko 11 sati, pripadnici odeljenja za javni red i mir beogradske policije zakucali su na vrata sobe hotela „Alegra“ na Vračaru.

Gde je bivši farmer odseo, odakle su ga

sproveli do stanice policije zbog toga što nije imao boravišnu dozvolu.

– Iako je kao makedonski državljanin bio dužan da se u roku od 24 sata od ulaska u Srbiju prijavi lokalnoj policiji i zatraži neophodne papire za boravak koji se izdaju strancima, Boki to nije učinio. Morao je da ima dokumenta o boravku koja se izdaju na mesec, tri meseca ili godinu dana, a nije posedovao ni jedan jedini papir. Zakon mora da važi za sve, bez obzira na to da li se radi o slavnima i poznatima, tako da je Jovanovski odatle sproveden u Upravu za strance u Savskoj 35 i zatim je podneta prekršajna prijava protiv njega – navodi nam izvor iz vrha policije.

– Sudija za prekršaje juče je doneo odluku da se Jovanovski, koji je u potpunosti „iskulirao“ Zakon o strancima i mesecima boravio i uz to i radio u našoj zemlji bez ijednog papira, kazni i sa 10.000 dinara, ali mu je odredio i meru zabrane ulaska u Srbiju narednih šest meseci, preciznije do septembra. Tom prilikom Bokiju je dat i rok od tri dana da spakuje kofere i napusti državu. U protivnom, biće deportovan – zaključuje naš izvor.

Kako bismo čuli komentar „Pinkovog“ voditelja, kontaktirali smo s Bokijem, koji nam je rekao da ne može da priča o tom događaju.

– Dobio sam zabranu da bilo šta pričam o toj temi. Jedino što vam mogu reći je da sam bio u policiji da bih prijavio prebivalište. Platio sam jednu kaznu jer sam malo kasnio s tim, a šta će dalje biti ne znam, čekam rešenje – rekao je Boki za „Alo!“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Boki 13 se vraća u Srbiju!

Boki kopira Seku!

Boki 13 se onesvestio!!!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Boki 13 proteran iz Srbije!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump