Boki 13 uradio liposukciju lica!

Umesto da gladuje i baci se na ozbiljnu dijetu, makedonski šoumen Bojan Jovanovski odlučio je da sve to preskoči i uradi liposukciju.

„Boki 13 je na jednoj prestižnoj klinici na

Dedinju odstranio višak naslaga sala sa lica i vrata pomoću liposukcije. On se na ovaj korak odlučio zbog predstojećeg koncerta u „Beogradskoj areni“, koji je planiran za maj mesec”, otkrio je za “Alo!” sagovornik blizak makedonskom šoumenu. “S obzirom na to da mora da bude u top formi zbog igrača, gostiju, ali i mnogobrojnih proba, Boki ovih dana vežba intenzivno, ali pošto je svestan da neće na taj način uspeti da postigne liniju kakvu želi, odlučio je da ode i pod nož. Međutim, to je tek početak njegovog prolećnog sređivanja i priprema za predstojeći šou. Sada kada je odradio lice i podbradak, Boki će za dve nedelje posetiti istu kliniku i odstraniti salce sa stomaka, koji mu je najproblematičniji deo tela”, kaže ovaj izvor. Popularni Makedonac potvrdio je ova saznanja: “Da, uradio sam podbradak i lice. Odstranio sam višak sala sa tog dela tela. Međutim, tek nameravam da se sredim, tako što ću za neku nedelju ići da sredim stomak, a onda ću da izgledam kao topmodel”, rekao je Boki.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Boki 13 operisao jagodice!

Darko Kostić uradio transplantaciju kose!

Pop pevačica išla na liposukciju


Nema komentara na “Boki 13 uradio liposukciju lica!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump