Bosiljčić priznao da je zaljubljen! /intervju/

Kategorija [ Intervju, ZANIMLJIVOSTI ]

Ivan Bosiljčić, miljenik ženskog dela publike, što televizijske što muzičke, uskoro putuje za Pariz.

Gde će nastaviti snimanje serije „Nepobedivo srce” Zdravka Šotre.

U razgovoru za „Blic” kaže da se unapred raduje tom putovanju, ali otkriva i to da je zaljubljen.

 

Postali ste omiljeni motiv za paparace. Smeta li vam to?

– Mnogo mi smeta. Na početku nisam ni očekivao da će moja karijera ovoliko brzo i dobro napredovati. Moje želje, što se tiče posla, ispunile su se još pre četri godine, kada sam dobio ulogu u „Čikagu” i kada sam radio sa Šotrom seriju „Ranjeni orao”. Tada sam sebi rekao da bih, i ako se zaustavi na tome, bio zadovoljan. Onda sam video da karijera zaista može da ide dalje i da poslovi mogu da budu još lepši, a da uloge mogu biti još inspirativnije. To sam sve očekivao, a samim tim pritisak može biti još veći. Ali sve je to izdržljivo.

 

Nikada ništa niste demantovali, čak ni onda kada su objavljivane laži o vama?

– Šta da demantujem? Duboko verujem publici. Verujem da čitaoci i gledaoci mogu da razluče šta je istina, a šta nije. Mislim da je dovoljno što sam kroz svoje uloge i svojim prisustvom u medijima pokazao kakav je moj karakter, tako da publika zna šta može očekivati od mene. S druge strane, verujem pojedinim novinarima da će napisati ono što ja kažem. To je sasvim dovoljno da jednom u šest meseci izađe ono što sam pričao. Normalan intervju je demanti svega prethodnog što je fabrikovano.

Da li je Ivan zaljubljen?

– Jeste (smeh).

 

Privodite kraju „Nepobedivo srce”. Poslednje scene ćete snimati u Parizu?

– Snimanje serije počeli smo oktobra prošle godine, a završavamo oko 20. aprila i to našim putovanjem u Pariz, gde će se snimati francuski deo priče. Radujem se ovom putovanju i nadam se da će sve ispasti dobro.

 

„Nepobedivim srcem” je zaokružena ekranizovana trilogija dela Mir Jam. Vi ste igrali u svakom projektu.

– Po mom mišljenju, ovo je najzanimljivija priča i podela je najkompletnija. Pritom je i osvežena. Pre neki dan smo Sloboda i ja gledali fotografije koje su nastale u proteklih šest meseci. Glumačka podela je fantastična. Produkciji je ovaj deo možda na najvišem nivou. Priča je obogaćena najboljom mogućom linijom, izraženijom nego do sada, dok je muziku radio Kornelije Kovač.

 

Ovog puta ćete pokazati i svoje pevačke sposobnosti. Šta je Kovač pripremio?

– Kovač obrađuje stare šlagere tridesetih godina. Ja ću pevati od Emine pesmu „Imam jednu želju”, preko pesama Himze Polovine do sevdalinki i nekih nepoznatih numera toga doba koje je Bata pronašao i adaptirao. Od polovine serije čućemo i muziku iz opera „Toska” i „Boemi”. Priznajem da operske numere neću pevati. Za to imam stručnu pomoć prijatelja Igora Arizanovića, operskog pevača. Treća linija u seriji je autorska Bate Kovača, koji je napisao naslovnu ljubavnu temu za seriju. Duet ću pevati sa Slobodom, a imam i solističku numeru.

 

Planirate li da sve te numere da, nakon serije, stavite na CD?

– Verovatno se nešto krčka, ali producenti „Košutnjak filma” odlučuju o tome, a ne ja.

 

Kada počinje nasatavak snimanja „Sve te ravnice”?

– Počinjemo krajem maja, a završavamo do kraja leta. To mi je veliko zadovoljstvo. Dobio sam tekst i video sam da je moj lik Lajka Zobara sjajno napisan. Postaće problematični brat koji se bori s grofovskom krvlju. Završiće opet u zatvoru. Zanimljivo je da ću malo pojačati i svoju glumačku kondiciju jer Lajko u ovom serijalu postaje ulični bokser.

 

Znači da ćete trenirati boks?

– O,da! S gitare na boks (smeh).

izvor: Blic


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bosiljčić uspeo da smuva i koleginicu Sonju!

Riki Martin priznao da je homoseksualac!

Ekrem hoće da prizna ženi da je zaljubljen u Vendi


Jedan komentar na “Bosiljčić priznao da je zaljubljen! /intervju/”

  • bella
    29 marta, 2011, 23:30

    naravno da je zaljubljen,konacno dragi da priznas,odavno smo mi u vezi samo on to nije znao. Heart

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump