Dača će moći da pokreće ruku

Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović, kojem je u saobraćajnoj nesreći pre nekoliko godina najteže stradala desna ruka.

Počeo je u njoj da dobija i šanse su sve

veće da ruka neće ostati nepokretna.

 

’Istina je da osećam peckanje i trnjenje. Ja radim na tome da ta ruka bude u sve boljem i boljem stanju. Naravno, iako od lekara ne mogu dobiti nikakav garant i oni su mi objasnili da se poboljšanje, ako se sve nastavi u ovom smeru, može desiti. Mada, problem je takav da mi niko u tome ne može dati garanciju, ali ja od početka idem ka tome da koliko mogu i sam tome doprinesem’ objasnio je Dača za ’Press’.

 

On je pre dve nedelje imao još jednu operaciju u Parizu, i kaže da će put do oporavka biti dug i da nikakvo poboljštanje nije zagarantovano. Ipak, svestan je da osim rada lekara na njegovoj desnici dosta zavisi od njega samog, i ističe da će uraditi ono što je do njega na putu oporavka.

 

Inače, prilikom prve operacije u Francuskoj tim priznatih evropskih hirurga čuvenom vaterpolisti ’presadio’ nerve i on je već tada osetio poboljšanje. Ikodinović novinarima nije rekao da li je nedavna poseta Parizu ujedno i poslednja operacija ili će na ruci obaviti još neke intervencije, ali je potvrdio da se stanje bitno popravlja.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dača: Znam da ne mogu da mi povrate ruku!

Gagi: Bane ne može da stopira moj album!

Može li gej da postane strejt?


Nema komentara na “Dača će moći da pokreće ruku”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump