Dača Ikodinović ima novu devojku

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Danilo Ikodinović, koji se upravo razvodi od Nataše Bekvalac, ima novu devojku – Tanju Vračević.

Sekretaricu iz Novog Sada! Bivši

vaterpolista i atraktivna plavuša upoznali su se pre mesec dana. A gde bi drugde nego u njegovoj, sada po švaleraciji već čuvenoj, kafani „Tako je suđeno“.

 

– Tanja i Dača u vezi su oko četiri nedelje. Čim su se videli, dopali su se jedno drugom. Tanja je zbog Danila ostavila dečka sa kojim je dugo bila u vezi. Stalno su zajedno, a viđaju se kod nje, iako je on, pošto se odselio iz doma koji je doskora delio s Natašom, iznajmio stan – otkriva odlično obavešten izvor Kurira.

 

Zanimljivo je da je Tanja, baš kao i njena prethodnica Milica Dražin, dolazila u salon lepote Natašine sestre Dragane, i da se, gle čuda, družila s Mladenom Milivojevićem Baronom, najboljim prijateljem novosadske pevačice. Da li je, poput „fatalne“ stomatološke sestre, zavolela i Natašine pesme, ne znamo, ali njenog još uvek aktuelnog muža, kako vidimo, jeste.

 

Dača spava kod Tanje

 

S obzirom na to da Tanja živi sama, Danilo je svakodnevno posećuje, a neretko ostaje i da prespava u njenom stanu. Paparaco Kurira uslikao je njegov auto „mini moris“ pre nekoliko dana ispred njene zgrade. Iako smo očekivali da će Danilo u neko doba izaći, to se nije dogodilo. Ikodinović je, po svemu sudeći, dočekao jutro kod Tanje.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ikodinović ima novu devojku!

Dača našao novu devojku!

Nataša Bekvalac ne želi da vidi Ikodinovića


Nema komentara na “Dača Ikodinović ima novu devojku”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump