Dača: Nataši bi bolje bilo da ćuti!

Prvi put od raskida sa Natašom Bekvalac, progovorio je i Danilo Ikodinović, koji je bivšoj ženi imao da uputi samo reči pretnje.

Slavni vaterpolista je u intervjuu za magazin

“Puls” rekao da mu je samo bitno da ubrza proces razvoda, te da ga je jako pogodio Natašin javni nastup i činjenica da je informaciju o raspadu braka objavila na svom Fejsbuk profilu.

 

“Gospođi Bekvalac bi bolje bilo da začepi usta, da ne bih ja počeo da pričam… A to će onda da bude mnogo gadno. Ono što je ona radila, to ne dao joj Bog da se sazna. A ja imam sve crno na belo, i njoj neće biti dobro… Objavila je na Fejsbuku da se razvodimo. Seljanka, ja sam ispao čovek. To je seljački. Preko Fejsbuka da saopštiš takve stvari?! Strašno!” kaže Danilo, dodavši da mu je Natašino plakanje u emisiji “Ami Dži šou” bilo iritantno.

 

“Ne, nisam ja ispao budala. Ja mogu uveče da spavam. A gospođa? E, pa ona ne može noću da spava. Zato što nije mirna. Svaki dug dođe na naplatu. Svako loše koje uradiš dođe na naplatu. I ovo sve sa Milicom Dražin nema veze sa mozgom,” priča Ikodinović.

 

I mada je ranije rekao da će bivšu ženu uvek poštovati jer je majka njegove devojčice Hane, vaterpolista kaže da sada ne želi ni da vidi Natašu kada ide po ćerku, koju inače viđa jako retko.

 

“Odem, uzmem je od gospođe, i to ne od ove prve, nego kad je ona van kuće, onda je tu druga osoba koja čuva Hanu, uzmem je i tada se viđamo,” dodaje za “Puls”.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša i Dača se sporazumno razveli

Nataša i Dača demantovali da se razvode!

Nata i Dača otkazali letovanje!


Nema komentara na “Dača: Nataši bi bolje bilo da ćuti!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump