Dača: Pričao sam o Nataši, ali ne za novine

Ikodinović je otkrio da mu je razgovor u kome se „citiraju njegove izjave“ na račun Nataše Bekvalac „podvaljen“.

„Nisam ja dao nikakav intervju. Nije bitno šta je istina,

i šta tu piše, nego otkud nekom pravo da objavi tako nešto. Nikakav intervju ja nisam dao, i ako sam nešto rekao, to nije bilo za novine. Tabloidi u Srbiji žele takve priče. Nažalost, to žele i dnevne novine. Meni je muka od svega. Moji prijatelji, hvala bogu, znaju ko sam, a na to šta se dešava u vezi sa celom ovom pričom oko razvoda ne mogu više ni da utičem jer je toliko budalaština i laži izrečeno“, rekao je Dača „Pressu“.

 

„Meni je samo žao kako su ljudi tako brzo zaboravili ko sam ja. Razumem da je hit ova priča oko razvoda, ali ovo je već preterano interesovanje za jedan razvod braka. Ljudi, pa ja sam Danilo Ikodinović, sportista pre svega. Radi se o tome da sam ja svoju karijeru gradio kao sportista, a ne kao estradna zvezda. I bio sam dobar u tome, osvajao medalje, i znate svi koliko sam dobrog odigrao i za ovu zemlju. Međutim danas to više ništa nije važno“.

izvor: Mondo

 


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša ne da razvod Dači!

Dača: Nataši bi bolje bilo da ćuti!

Nata i Dačo podneli papire za razvod braka?!


Jedan komentar na “Dača: Pričao sam o Nataši, ali ne za novine”

  • milica
    21 marta, 2011, 23:40

    OVA NATASA JE UZASNA.TREBA DA JE BUDE SRAMOTA,OVO STO RADI SVE VREME JE TAKO JADNO,ALI IZGLEDA DA ONA DEFINITIVNO NEMA SAVESTI.DACO,SAMO NAPRED!

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump