Đani se rasplakao zbog Jasne!!!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Tokom žurke, u rijaliti „Parovi“ ušla je Jasna, prava devojka Saše Ćurčića.

Kada je video kako oko četiri ujutru ulazi u vilu, nije mogao da suzbije emocije pa je briznuo u plač!

– Što se ne javljaš? Šta glumiš? Što te nema? Dve nedelje te nema? Hteo sam svašta da uradim!Treba li neko da te moli da dođeš? Jao, Jasna, koliko te volim! – plakao je bivši fudbaler, koji je svoju lepšu polovinu grlio i ljubio sve vreme.

Đani je ovog puta bio u vili sa čak tri devojke. Jasnu je upoznao sa svim ukućanima i svi su bili zadovoljni njegovim izborom. Najprijatnije je bio iznenađen Peđa D Boj, koji je sve vreme fudbaleru ponavljao da je ona prava žena za njega i da je pogrešio što s njom nije ušao. Đanijev drug Manćini, koji je sa Jasnom ušao na žurku, objašnjavao je svima da oni ne poznaju Đanija i da će ga upoznati tek kad izađu s njim na kafu, na šta se Tijana Dapčević nadovezala i rekla da je to nemoguća misija.

-To se neće dogoditi, jer je on mnoge ljude povredio – rekla je Tijana.

Kada je došlo vreme da neočekivani gosti napuste vilu, Saša je stegao devojku i rekao da joj ne da da ode. Plakao je, a kada je Jasna konačno uspela da se iščupa iz njegovog naručja i izađe, Đani je odlazeći na spavanje ponavljao da je voli i dozivao je da se vrati.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Parovi: Potukli se Đani i Gru! /video/

Parovi: Vratio se Đani Ćurčić!

Albanci zbog Olje hakovali sajt?


Nema komentara na “Đani se rasplakao zbog Jasne!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump