Đus je kralj prvog „Dvora“!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Pobednik prve sezone rijaliti šou programa Dvor je reper Ivan Ivanović Đus! Možda je pogrešio na Farmi.

Ali je zato na Dvoru „objasnio“ kako se uzimaju dukati – hiphoper koji voli da

sluša Šemsu Suljaković, frizer i vlasnik hita „Keš, kolica“ Ivan Ivanović Đus, nakon 54 dana izlazi iz kraljevstva televizije Pink bogatiji za 50.000 evra.

 

U ovoj rijaliti borbi Đus je zasluženo pobedio – to ne govori samo činjenica da je tokom ova dva meseca bio favorit skoro svim svojim saborcima, već broj glasova publike koja ga je nagradila zbog zabave koju im je pružao tokom svakog uključenja na Dvor. Čak….odsto glasova publike.

 

Kralj čija je prva naredba bila da mu se ispolira vazdušni đon je učio Lepu šatrovački, branio svoju „bejbi malenu“ – kraljicu Bokija 13 od nasrtljivih muških pogleda, frizirao lepotice iz kraljevstva, gacao po blatu kako bi pronašao zakopano blago, vozio kraljicu narodne muzike u (građevinskim) kolicima i pobedio.

 

„Posle one farme imao sam osecaj da sam razočarao ljude, sad mi je drago da vidim da nisam“, rekao je pobednik prve sezone Dvora. „Zahvalio bih se svima koji su bili uz mene i tokom Farme 2, koji su me shvatili i prihvatili, jer nije lako biti reper na farmi ni u ovoj zemlji. Mislim da sam od Farme uspeo da ostanem smiren i hvala svima što su mi dozvolili da istrčim trku do cilja“.

Što se tiče druge, utešne nagrade od deset hiljade evra…ona je umalo otišla u ruke Lepe Lukić koja je priznala da je svojih 189 dukata „krila u gaćama“, a onda je Đus progovorio…

 

„Štedite kad imate, ne poslednjih pet dana. Ja štedim od petog, šestog dana…imam neke dukate koje su mi ostavljali ljudi, onda sam našao Vanesinu torbicu, a i varam malo bolje od ostalih…našao sam Firčijev štek! „.

 

Nakon nekoliko minuta objašnjavanja i otkrivanja malverzacija i štekova („ispod kade, tuširali ste se na zlatu svaki dan“) Đus je sačuvao 344 dukata i tako postao bogatiji za “deset soma”.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Đus na Dvoru

Dvor: Ko je ušao, ko izašao, a ko je na vlasti?

Đus se povukao u kuću po odlasku sa „Farme“


Nema komentara na “Đus je kralj prvog „Dvora“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump