Ekipa “Montevidea” se zahvalila obožavaocima!

Glavni akteri filma Montevideo Bog te video.

Mladi glumci simpatičnim video klipom koji je ovih dana postavljen na njihovu FB fan stranicu zahvalili su

se na 20.000 fanova na pomenutoj društvenoj mreži. Ekipa ovog filma u nedelju sprema druženje sa svojim fanovima. Na oficijelnoj fan stranici ovog popularnog filma napisano je:

 

 

– Pozivamo vas da u nedelju, 27.03.2011. od 16:30h, ispred Doma Omladine Beograd u Dečanskoj ulici proslavite sa nama 500 000 gledalaca u bioskopima i preko 20 000 FB fanova. Zajedno sa ekipom i glumcima filma Montevideo, Bog te video čekamo vas na platou ispred DOB-a gde ćete imati priliku da se upoznate i družite sa Tirketom, Mošom, Rosom, Valerijom i ostalima junacima filma. Ovo će biti poslednja prilika za veliko druženje sa glumcima pred odlazak u Urugvaj i snimanje drugog dela! Mi smo vam spremili poklone iznenađenja i flomastere za autograme, a vi se naoružajte osmesima!

Pogledajte kako se mlada glumačka ekipa zahvalila svojim obožavaocima…


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pogledajte parodije na seriju “ Šeherzada“

Novi Džibonijev spot „Čemu se nadaš srce moje“!

Obožavateljka „nabola“ Ašera u glavu /video/


Nema komentara na “Ekipa “Montevidea” se zahvalila obožavaocima!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump