Evrosong: Nina ne ulazi u finale?!

Kako stvari stoje, mlada pevačica Nina Radojčić, koja će na „Evrosongu“ u Dizeldorfu pevati pesmu „Čaroban“.

Neće uspeti da dođe ni do finala ovog takmičenja.

Tako barem prognozira najpoznatija na svetu kladionica „Vilijam Hil“, koja je skoro svake godine do sada pogodila ko će pobediti. Kako piše „Alo“, prema trenutnom odnosu na tabeli, sa kvotom 50:1, što znači da za jedan uložen evro dobijate 50, Srbija u svojoj grupi zauzima 11. mesto i nalazi se odmah ispod crte za ulazak u finale, dok u generalnom plasmanu osvaja tek 25. mesto.

 

 

– Pre svega, klađenje nije „moja šolja čaja“ i nemam strah da je prognoza tačna ili ne. Ja nisam ni obećala da ću ući u finale i prvenstveno mi je stalo samo do nastupa i da Nina što bolje otpeva pesmu. Preslušala sam ostale pesme i lično mislim da ćemo ući u finale. Naša pesma je drugačija od svih drugih, Ninino pevanje i izgled su specifični, a to je svakako važno za plasman – rekla je Kristina Kovač za ovaj list.

https://www.youtube.com/watch?v=sShOgkLMNyc

Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Aleksandra Kovač ljuta što ne ide na Evrosong?

Nina predstavnik Srbije na „Evrosongu“

Stanković se plasirao u finale Evrovizije /video/


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Evrosong: Nina ne ulazi u finale?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump