Firefox 4 je stigao!

Kategorija [ Komunikacije, ZANIMLJIVOSTI ]

Mozilla Firefox 4 dostupan je na 70 jezika za Windows, OSX i Linux platforme.

A korisnicima Androida na raspolaganju je Firefox 4 RC aplikacija na Android

Marketu.

 

Šta nam novo donosi Firefox 4? Pročišćen dizajn, unapređenu grafiku, bolje prilagođavanje korisnicima, mogućnost sinhronizacije različitih uređaja i poboljšanu bezbednost.

 

Iz Mozille poručuju da je Firefox 4 šest puta brži od ranijih verzija, a korisnicima su sada na raspolaganju i nove mogućnosti upravljanja tabovima, kao i opcija njihovog grupisanja pomoću funkcije Panorama.

 

Switch to Tab opcija sprečava dupliciranje tabova, a za web aplikacije koje najčešće upotrebljavaju, kao što su mail, muzika ili društvene mreže, korisnici sada mogu kreirati App Tabs, koji im obezbeđuje brži pristup.

 

Uz Firefox 4 možete sinhronizovati uređaje koje koristite na poslu sa onima koje upotrebljavate kod kuće i sa mobilnim telefonom, tako da vam svi podaci, uključujući i lozinke i otvorene tabove budu uvek na raspolaganju.

 

Ako vas brine bezbednost, možete da odahnete pošto se vrši lokalna enkripcija podataka.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Firefox 3.6 četiri puta brži od Explorera

Explorer tone, a Firefox sve popularniji!

Gagi priznao da je tukao Anabelu /video/


Nema komentara na “Firefox 4 je stigao!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump