Goca Tržan i Ivana Peters: Nismo se posvađale

Članovi nekad vrlo popularne grupe Tap 011, Goca, Ivana, Đole, Pera i Milan bili su gosti kod Ivane Baltić u emisiji „Ja to tako“ na Tv Pink.

Tapovci su došli, sjajno raspoloženi,

glasni i energični, upadali su jedni drugima u reč i pričali kako napreduju pripreme za njihov predstojeći koncert, koji će se održati u Areni 1. aprila. ričali su o tome šta trenutno rade, kakvi su im planovi, ali su se dotakli i tračeva o svađama pred raspad grupe. „A što se svađa tiče, ti tračevi su apsolutno netačni. Mi se jesmo mnogo svađali, svi, ali se nikad nismo posvađali. Ja sam se, na primer, najviše svađala sa Perom“, rekla je Goca Tržan. „Ma svi su se svađali“, ubacio se Pera. „Ivana i ja nikad nismo bile u svađi. Ni dok smo bile zajedno u grupi nismo se puno družile. Kad sa nekim provedeš toliko vremena, ne možeš sa njim da se družiš i van posla“, nastavila je Goca, a ubacila se i Ivana.

„To je tačno. Posle raspada grupe, nas dve smo nastavile da se čujemo telefonom. Nismo se družile, ali smo bile u kontaktu. Putevi su nam se jednostavno razišli“, zaključila je Ivana.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Goca Tržan:Plava Kleopatra

Ivana Peters želi drugo dete!

Goca Tržan u vezi sa menadžerom?!


Nema komentara na “Goca Tržan i Ivana Peters: Nismo se posvađale”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump