I Nataša se ragolitila /video/

Nakon što je pre nekoliko dana tokom snimanja pokazala bradavice, pop pevačica Nataša Bekvalac odlučila je da još jednom časti publiku.

Ovoga puta pogledom

na svoje međunožje.

 

Da li u želji da što manje toga ostavi mašti ili iz nekog drugog razloga, tek novosadska barbika je u emisiji „VB koloseum“ obukla komplet sa cirkonima koji je više otkrivao nego što je skrivao. Tako su gledaoci, naročito muški, mogli da uživaju u prizoru Natinih prepona ukrašenih cirkonima, koji su pak dodatno privlačili pogled ka intimnim predelima pop pevačice. Tako su mogli da vide i da se nešto crni ispod gaćica i štrasa. E sad, da l‘ je „brazilka“, ili su gaćice, niko nije mogao da tvrdi sa sigurnošću. A Nata, koja jedina zna odgovor, nije bila dostupna da razreši misteriju.

Ono što je sigurno, u celoj situaciji „kolateralna šteta“ bile su Natine grudi koje su sve vreme ostale nezapažene. Ispadale su iz tesnog korseta, sijali su se cirkoni i na njima, ali je retko ko na to obratio pažnju. Doduše, verovatno je razlog taj što su njih već svi imali priliku da vide u svom punom sjaju.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Karleuša: Nataša se zarazila JK virusom!

Video: Nataša i Sergej u remiksu!

Nataša promovisala novu pesmu /video/


Jedan komentar na “I Nataša se ragolitila /video/”

  • ivy
    10 aprila, 2011, 17:58

    profesorka sedi jedan!
    zbog da jedes govna droljo

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump