Jovana i Željko raskinuli veridbu

Uprkos tome što joj je pre samo mesec dana na ruku stavio verenički prsten vredan 5.000 evra.

Željko Joksimović više nije u vezi sa Jovanom Janković, a to je posle pevača

potvrdila i voditeljka.

 

– Da bih stavila tačku na sve spekulacije, medijska preuveličavanja i senzacionalizam, želim da se obratim javnosti, koja je pokazala pojačano interesovanje za Željkove i moje isključivo lične i privatne odnose. Nadam se da nakon ovog mog saopštenja neće više biti potrebe za preterivanjima svih vrsta, neukusnim i nedoličnim komentarima i Željkovim i mojim daljim povlačenjem po medijima u vezi sa stvari koja je samo i isključivo naša. Nakon tri godine naše uzajamne velike ljubavi, Željko i ja zaista više nismo zajedno. Kao i svaka veza, i naša je imala uspone i padove, nesuglasice i izuzetne i lepe trenutke, ali najpravičnije bi bilo reći da se naša ljubav na kraju nekako sama ugasila, o čemu smo se oboje saglasili, razgovarali i doneli odluku kao zreli ljudi koji su delili život tri godine – navela je voditeljka u saopštenju, što se poklopilo sa Joksimovićevom izjavom.

– Iz poštovanja prema Jovani i divnom vremenu koje smo proveli zajedno, ne želim da iznosim razloge zbog kojih smo se rastali. Konkretnog razloga zapravo i nema. Jednostavno, počeli smo da se razilazimo. Neke stvari nisu mogle da funkcionišu onako kako smo oboje želeli – rekao je Željko.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Željko i Jovana: Ipak svadba?!

Uskoro svadba: Verili se Željko i Jovana!

Željko i Jovana na odmoru u Budvi!


Nema komentara na “Jovana i Željko raskinuli veridbu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump