Lepa Lukić provela noć u bolnici!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Zdravstveno stanje pevačice Lepe Lukić pogoršalo se preksinoć.

Kada su producenti zbog njenog visokog pritiska bili primorani da je hitno odvedu u bolnicu! Naime, Lepa

se tokom rasprave sa novinarkom Draganom Tripić toliko uznemirila, da je počela da plače i zamolila produkciju da joj pošalje tabletu za smirenje! Pošto ni to nije pomoglo, legenda domaće folk muzike hitno je prevezena u jednu kliniku, gde je zadržana do jutra!

– Produkcija je odmah reagovala kada je videla Lepin plač i hitno je odvezla u jednu beogradsku privatnu kliniku. Sreća je što je pevačica u kući na vreme popila lek, inače bi, s obzirom na njene godine, zdravstveno stanje moglo žestoko da joj se pogorša. U bolnici se zadržala do pet ujutru jer lekari nisu hteli da je puste dok se ne uvere da se dobro oseća. Tek kada su konstatovali da je Lukićevoj bolje, pustili su je nazad u Šimanovce – priča za „Alo!“ izvor blizak produkciji.

Inače, svađa između legendarne pevačice i Dragane je počela tako što je produkcija „bacila rovca“ Lepi ne bi li se nešto dešavalo, a novinarka je kao šoumen prihvatila igru. Tripićeva je optužena da je pričala iza Lepinih leđa da je njen koncert prošao odlično i da je Centar „Sava“ bio pun, ali da je podelila pola karata.

– Sram te bilo! Oštrokondža jedna si ti! Nisam ja, bre, Mica Trofrtaljka! Tebe su ubacili ovde da provociraš! Govnaro jedna! Ja sam te ljubila, a ovako si mi zavukla! Iš od mene! Svi ćute i ne smeju da te nominuju, a ti ovde kao tražiš neki šou. Sram te bilo! – pričala je Lepa u suzama, dok je Dragana sedela mirno i pokušavala da objasni da je sve to zamisao „krunskog saveta“ i da je samo želela da napravi šou.

– Sve reči sam namerno izgovorila zbog šoua. Sve opet ide preko mojih leđa i ima da ispadnem najgora. Nastavljala sam priču samo da bi se nešto dešavalo, a ja sam sama rekla da je Centar „Sava“ za njen koncert bio pun – rekla je Dragana i naglasila da je njena iskrenost uvek košta.

– Ja sam samo iskrena i hoću da se ovde nešto dešava. Namerno sam sve ovo rekla. Ona psuje na šatrovačkom, a ja da me ceo svet razume, to je razlika! Svi ste vi heroji posle bitke! – govorila je novinarka, dok joj se na licu videlo da se pokajala što je po milioniti put samo htela da posluša produkciju da ne bi bilo dosadno.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lepa Lukić: Stalno dobijam poklone za bebu

Lepa Lukić: Tužiću Eru!

Lepa Lukić i Boki 13 pevaju u duetu


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Lepa Lukić provela noć u bolnici!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump