Maja i Miloš zabranjeni na „Pinku“

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Maja Nikolić i Miloš Bojanić više neće moći da se pojavljuju na televiziji „Pink“.

Zbog nedavnog govora mržnje koji im se stavlja na teret, ova medijska kuća je odlučila da im zabrani

pristup u svojim emisijama. Iako i Miloš i Maja poriču da su vređali Jevreje, Pink se u više navrata izvinio ovoj nacionalnoj zajednici i sada i obavestio javnost da su pomenuti pevači zabranjeni na njihovom kanalu:

„TV Pink najoštrije osudjuje izjave ovakve sadržine koje su se, nažalost, emitovale na našoj televiziji uživo u programu. Podsećamo da se Pink kao emiter odmah nakon ovog incidenta ogradio od incidenta izvinjavajući se svim pripadnicima jevrejskog naroda i svim gledaocima, kojima je ovaj sadržaj na bilo koji način povredio osećanja i dostojanstvo. Takodje smo reagovali diskvalifikacijom takmičara, sa svim daljim konsenkvencama koje podrazumeva diskvalifikacija. Želimo takodje da Vas obavestimo da smo kao emiter odlučili da osobama koje su našu televiziju iskoristile za iznošenje svojih privatnih stavova potpuno neprihvatljive sadržine koji su u potpunoj suprotnosti sa uređivačkom politikom TV Pink, uskratimo mogućnost pojavljivanja u našim programskim segmentima do daljeg“ – stoji u saopštenju TV Pink.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Miloš Bojanić: Promeniću veru!

Ceca se pojavila napokon na Pinku!

Sajko zabranjen na „Pinku“?


Nema komentara na “Maja i Miloš zabranjeni na „Pinku“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump