Marijana prekršila pravilo rijalitija?!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Jedno od najvažnijih pravila „Velikog brata“ svakako je da se ukućanima ne smeju saopštavati informacije iz spoljašnjeg sveta.

Što je upravo učinila voditeljka ovog

rijalitija Marijana Mićić obavestivši sve ukućane programa o „igrama pod jorgan planinom“ Marijane Čvrljak i Nikole Nemeševića.

 

– Nikola, nema potrebe da budeš neraspoložen. Tu su i Marijana i Bojana. Vidimo mi sve vrlo dobro, iako vi mislite da ne vidimo. Čuvena jorgan planina je ponovo aktivna, tako da se sve lepo vidi u svih pet država, Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji i Bosni i Hercegovini – rekla je Mićićeva, što je imalo za posledicu da Marijana pomisli da je sada beskućnik, budući da su i Nemeš i ona bili ubeđeni da niko nije video njihov seksualni odnos. Kako bismo čuli njen komentar, pozvali smo Marijanu, ali do njene izjave nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


VB4: Marijana i Nemeš seksom drmali autobus

Nemeš: Marijana je moja najveća ljubav!

Marijana: Nemeš je kao Ekrem!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Marijana prekršila pravilo rijalitija?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump