MC Stojan: Kajem se malo!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Reper Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, kada je ušao u „Dvor“.

Predložio je Slovenki Urški Čepin da imaju koitus pred kamerama, a izašao je sa emocijama

prema Nini Vorkapić.

 

– Kajem se što sam se prve večeri, zbog treme i novonastale situacije, toliko napio i predlagao Urški seks. Bio sam pijan, ali znam šta sam radio i pričao. Što se tiče Nine, meni je stalo do nje, pogotovo zato što je drugi nazivaju ikebanom i pitaju se ko je i šta je ona. Dopada mi se jer je dokazala da ima stav. Ženama koje su lepe teško je da dokažu da su i pametne, a ona je i jedno i drugo. Ja tamo sa njom nisam hteo da radim neke stvari po svaku cenu da ne bi i nas dvoje bili još jedan par koji u rijalitiju igraju na kartu ljubavi, ali naš status je mnogo više od prijateljstva – rekao je MC Stojan za „Alo!“.

Da bi došao do naklonosti zgodne manekenke, reper je morao da preskoči Jocu Stefanovića, koji se takođe motao oko Nine.

– Joca i ja smo u super odnosima, pogotovo u poslednje dve nedelje. On je mlad momak i zaljubio se, a nije znao kako da balansira kao ja, koji sam pre ovoga bio u nekoliko veza, u kojima sam i voleo i patio – objasnio je sve popularniji reper.

izvor: Alo!

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


MC Stojan posvetio pesmu Kseniji /video/

Dvor: Kresnuli se Urška i MC Stojan?

MC Stojan iza rešetaka!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “MC Stojan: Kajem se malo!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump