Merlin: Sarajevo je spremno da ugosti Evroviziju

Bosanski predstavnik na ovogodišnjem izboru za Pesmu Evrovizije.

Dino Merlin otkrio je u intervjuu za portal ESCTorday da ukoliko pobedi, ne treba dovoditi u sumnju da

će Sarajevo moći da bude domaćin Eurosonga

 

Popularni pevač, koji će ove jeseni nakon 20 godina pauze održati veliki koncert u Beogradu, trenutno vredno radi na pripremi svog nastupa na ovogodišnjem Eurosongu. Dino će numeru Love in rewind izvesti 12. maja na drugoj polufinalnoj večeri, a pošto ovoj pesmi mnogi predviđaju veliki uspeh, najverovatnije i 14. maja na finalnoj večeri.

 

– Teško je bilo šta prognozirati, jer su tu još 42 predstavnika. Svi ulažemo maksimalan napor u predstavljanje sebe i svoje zemlje, ali na konačni rezultat utiče mnogo faktora. Naročito od kada je Evrovizija televizijski šou broj jedan u Evropi, produkcijski standardi su iz godine u godinu sve veći tako da i vizuelni efekat igra veliku ulogu. Šta god da se desi, mogu samo reći da je Sarajevo već ugostilo Zimske olimpijske igre i, u slučaju naše pobede, Sarajevo će biti spremno da ugosti još jedan eminentni događaj. Dakle, neka igre počnu – rekao je Merlin u intervjuu za portal ECSToday.

 

Pogledajte nastup Dina Merlina sa numerom Love in rewind na BH Eurosongu:


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dino Merlin će predstavljati BiH na Evroviziji!

Dino slavi dan BiH u Beogradu!

Dino Merlin zapalio Budvu!


Nema komentara na “Merlin: Sarajevo je spremno da ugosti Evroviziju”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump