Miloš Bojanić: Promeniću veru!

Pompa koja se podigla posle njegovih antisemitskih izjava i potencijalna tužba zbog govora mržnje.

Je izgleda toliko izazvala ogorčenost kod Miloša Bojanića.

Da hoće da se odrekne pravoslavlja. Braćala planira ovakvu drastičnu životnu promenu jer, kako kaže, niko ne reaguje kad se njegova vera blati.

– Razmišljam da promenim veru, ali zaista. Jer, moju svako može da pljuje, vređa, govori šta hoće i gde hoće i nikom ništa – izjavio je Bojanić za „s medija“ portal, ne rekavši čiju će veru uzeti.

Pobednik „Farme“, protiv koga je javno tužilaštvo pokrenulo istragu zbog antisemitskih izjava kada je u rijaliti programu „Dvor“ rekao da ne voli Jevreje, ponovio je da „možda mrzi dva Jevreja“, ali i da dobro poznaje zakon, tako da ne može biti optužen za izazivanje verske mržnje.

– „Pink“ ne treba mene da štiti, jer ja nikada nisam rekao da nekoga mrzim. Samo sam rekao, citiram: „Kako da ih volim posle svega što su uradili…“ Kako bre da ih mrzim? To su naši stradalnici, braća, Avramovi sinovi. Mogu da ne volim možda dva Jevreja na svetu, to niko ne može da mi brani, ali je van pameti reći da ih ja mrzim. Znam ja zakon, a član 317 Krivičnog zakonika koji se odnosi na taj „govor mržnje“ kaže da bi se podigla optužnica protiv nekoga, prvo mora da se utvrdi njegova krivica, a prema tom članu, krivice nema – ubeđen je Bojanić, koji je takođe dodao da, bez obzira na to što je medijima stiglo saopštenje da su on i Maja Nikolić do daljeg zabranjeni na „ružičastoj“ televiziji, njemu to niko nije saopštio.

– Niko me sa „Pinka“ nije obavestio da sam nepoželjan, odnosno da mi je zabranjeno gostovanje u emisijama. Zbog toga sam potpuno ravnodušan – kaže Miloš, koji je prokomentarisao i Firčijevo nedavno gostovanje u emisiji kod Ognjena Amidžića.

– Obično zlikovci i budu nagrađeni. Protiv njega podnosim novu tužbu za nanošenje telesnih povreda, koju ću pridodati onoj staroj, već podignutoj. Osim Firčija, tužio sam i Zoricu Brunclik i Dragana Marinkovića Macu, a protiv Đusa nisam još povukao tužbu, videću šta ću, njega treba samo žaliti, ništa više – rekao je tom prilikom Miloš Bojanić.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Supruga Miloša Bojanića: Tužiću Zoricu!

Aca Lukas: Tužiću Miloša Bojanića!

Zorica: Tužiću Miloša Bojanića! /intervju/


Jedan komentar na “Miloš Bojanić: Promeniću veru!”

  • Dmitar
    6 marta, 2011, 19:57

    Sve je ovo jadno, bednici su svi koji misle evo lake love, beda su oni u glavi i iz velikog brata, pa farme, pa ovog dvora, pa onaj survivol, ma to su bednici i invalidi u mozak. Žalim ih.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump