Natali Portman je prevarom dobila Oskara?

Balerina Sara Lejn, koja je bila bila dublerka Natali Portman u filmu ’Crni labud’ .

Javno je rekla kako holivudska glumica jedva i da je plesala u tom filmu, a priču da

je Natali za godinu i po dana naučila da igra balet kao profesionalna plesačica potpuno je ismejala.

 

Natali je naime, tokom promocije filma rekla da je balet savladala za godinu i po dana, a njen koreograf i verenik Bendžamin Milpje tvrdio je kako je glumica u filmu odradila 85 odsto scena plesa.

 

Dublerki Sari Lejn producenti su rekli da se uzdrži od obraćanja javnosti do dodele ’Oskara’ i da će tada biti pomenute i njene zasluge. To se, međutim, nije dogodilo, jer se Portmanova koja je za ulogu osvojila ’zlatni kipić’ zahvalila velikom broju ljudi, ali Sarino ime nije iskrslo.

 

‘Želeli su da napravie fasadu da je Portman postala balerina za samo godinu i po dana. Znam da meme nikada nisu nameravali ni da pomenu’ rekla je dublerka za ‘Dance Magazine’ i dodala:’ Natali je otplesala pet odsto tih scena. Ona uopšte nema građu balerine niti zna da igra na vrhovima prstiju’.

 

Dublerka tvrdi da svako ko zna bilo šta o baletu vidi da lik u filmu pleše kao neko ko ima barem deset godina iskustva, dok neke balerine ni tada ne mogu da izvedu sve što je u ’Crnom labudu’ prikazano.

 

‘Možete li da postanete koncertni pijanista za godinu i po čak ako ste i filmska zvezda?’, ironično je zaključila Sara.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Trudna Natali Portman

Natali Portman rodila dečaka

Angelina Jolie ljubomorna na Natalie Portman


Nema komentara na “Natali Portman je prevarom dobila Oskara?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump