Nataša ne da razvod Dači!

Nataša Bekvalac je odlučila da se ipak ne razvede bez buke!

Iako je u početku bila spremna na razvod i podelu imovine bez velikog dizanja prašine, Nata je nakon telefonskog

razgovora sa svojim još uvek „na papiru“ suprugom Danilom, odlučila da povuče potpis na sporazumni razvod braka. Pevačica kaže da se trenutno dogovara sa advokatom, ali d ajoš nije povukla potpis:

 

 

– Nisam zvanično, ali se dogovaram sa advokatom – rekla je Nataša u izjavi za „Svet“.

Iako je htela da se razvede bez halabuke, Novosađanka se predomislila jer ju je posebno povredilo to što Dača nije sačekao ni mesec dana od njihovog rastanka da se počne da se pojavljuje sa novim devojkama. Kako se priča, Nataša će mu tražiti čak na sudu pola kafane „Tako je suđeno“.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nata i Dačo podneli papire za razvod braka?!

Nataša Bekvalac ne želi da vidi Ikodinovića

Razlog za razvod: Dača prevario Natašu?


2 komentara na “Nataša ne da razvod Dači!”

  • krašotica
    2 aprila, 2011, 16:19

    Cute a jooooj ja bih baš voljela da se oni pomire.pogotovo kad sam pogledala natino gostovanje u amigy show….vole se uunatoč svemu….

  • draga
    3 aprila, 2011, 11:56

    Mislim da su oni dvoje krivi za sav ovj skandal oko njih i o njihovom razvodu.Oni najbolje znaju sta im nije u braku kako treba i ko je u pravu ili ne.Sad da li je ona fina ili on fin znaju oni oboje kakvi su,a i ona je znala za koga se udaje.Tako da mi oni nisu toliko pametni sto su oko sebe stvorili famu oko razvoda ,a mislim da su obadvoje krivi za sve.Nije nijedno od njih dvoje cvecka.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump