Plesna škola Ksenije Pajčin i dalje radi!

Prošlo je godinu dana od tragične smrti Ksenije Pajčin, a njeni prijatelji i dalje uspešno vode plesnu školu koju je ona otvorila pre više od trinaest godina.

– Nevena je preuzela

vođenje plesne škole na sebe. Ona je uz Kseniju bila od samog početka, pa najbolje zna kako bi ona volela da se radi. Pored nje, tu je još nekoliko devojaka koje su od samog osnivanja. Koliko im dobro ide, govori podatak da plesna grupa „Ksenija Pajčin“ ima sve više novih članova koji bi želeli da đuskaju kao što je to Ksendža činila – kaže naš sagovornik.

 

Od njega saznajemo i da su Ksenijini prijatelji, u dogovoru s njenom majkom Ljubicom, prikupili skoro sve snimke emisija u kojima je Pajčinova gostovala, i od toga pripremaju multimediju, koja bi uskoro trebalo da se nađe na tržištu.

Tako će pevačica definitivno biti sačuvana od zaborava.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Plesna škola Ksenije Pajčin ponovo radi!

Premijera spota Ksenije Pajčin i Mc Stojana /video/

Vikendica Ksenije Pajčin postaje muzej


Nema komentara na “Plesna škola Ksenije Pajčin i dalje radi!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump