Počeo ‘Veliki brat’! /video/

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Ulaskom šesnaest novih takmičara u kuću ’Velikog brata’ počela je četvrta sezona popularnog rijalitija.

Koja se od ostalih razlikuje po većem budžetu ali i tome što

se ovaj put za nagradu bore i učesnici iz Hrvatske.

 

Voditeljka Marijana Mićić i Adrijana Blaće uvele su učesnike raznih starosnih grupa i profila, pa tako među njima ima studenata, taksista, vatrogasaca, kozmetičarki, onih koji su u ranim dvadesetim ali i oni koji su zagazili u šestu deceniju.

 

Među takmičarima najviše je onih iz Hrvatske, tačnije šest, pri čemu su dvojica rođena u Nemačkoj, a jedan od njih trenutno živi u Njukastlu. Boje Bosne i Hercegovine brani dvoje učesnika, ukućana iz Srbije ima petoro, dok iz Makedonije stiže jedan učesnik.

 

Troje učesnica odmah je otišlo na ’otpad’, a već danas će jedna osoba napustiti kuću ’Velikog brata’. Povećan je i nagradni fond, pa će se ukućani boriti za glavnu nagradu od 150 hiljada evra, koja će se smanjivati ako stanari prekrše neka od pravila.

 

Regionalni ’Veliki brat’ imaće dnevne TV preglede od ponedeljka do subote od 20 časova, dok će nedeljom biti izbacivanje.

https://www.youtube.com/watch?v=N1rrkV72wR4&feature=player_embedded

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Veliki brat: Goli u bazenu!

VIP Veliki Brat je počeo!

„Veliki brat 4“ kreće u februaru!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Počeo ‘Veliki brat’! /video/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump