Pogledajte novi spot Majkl Džeksona!

Singl Hollywood Tonight, koji je USA TODAY etiketirao kao numeru sa neodoljivim prizvukom hita Billie Jean.

Nastao je tokom rada na albumu Invincible. Pesmu je 2007.

godine napisao Majkl Džekson u saradnji sa Bradom Bukserom, dok produkciju singla Hollywood Tonight potpisuju Tedi Rili, Majkl Džekson i Theron Neff-U Feemster.

 

Spot prati mladu devojku koja se iz malog mesta u Americi seli u Hollywood, jureći za svojim snovima. Intimna priča o talentovanoj plesačici zapravo predstavlja bitku koju svaki umetnik mora da dobije na putu do ostvarenja svojih ambicija. Glavnu ulogu u spotu igra Sofia Boutella, igračica koju su do sada angažovale najveće muzičke zvezde poput Madone i Rijane. Reditelj Vejn Išam, koji je 1995. godine svoj rediteljski pečat dao spotu za numeru You Are Not Alone u izvođenju Džeksona, poslednjim kadrovima u spotu za Hollywood Tonight vraća nas pred Pantages Theater gde se saga o talentovanoj igračici završava.

Pogledajte spot:


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Novi spot Majkla Džekson u nedelju!

Četvrto dete Majkl Džeksona ???!

Pogledajte Anabelin novi spot!


Nema komentara na “Pogledajte novi spot Majkl Džeksona!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump