Pretučena Katarina Ostojić Kaja!!!

Popularna pevačica Katarina Ostojić Kaja pretučena je jutros, oko pola pet ujutru, u holu beogradskog kluba „Hipnotik“.

Kaju je pesnicama napao nepoznati muškarac koji je

ranije u klubu pokušao da je poljubi, ali je ona odbila. Kako saznajemo, obezbeđenje kluba nije reagovalo. Kaja je iz kluba izlazila sa bliskim prijateljem i nije ni slutila da će dobiti batine. Nekoliko sati pre toga u klubu joj je ukraden i mobilni telefon. „Izlazili smo iz kluba i tamo nas je sačekao muškarac koji je u klubu pokušao da je poljubi. Stajao je sa prijateljem i počeli su da nas vređaju, prete, a onda ju je on nekoliko puta udario pesnicom u slepočnicu. Sve se odigralo u sekundi. Pokušao sam da dozovem obezbeđenje ali je i obezbeđenje počelo da nas psuje. Bili su potpuno nezainteresovani. Njih petorica su samo stajali i nisu želeli da nam pomognu!“ kaže za „Blic“ Kajin prijatelj koji je sve vreme bio uz nju. Odmah nakon napada Kaja se sa prijateljem uputila u policijsku stanicu gde su podigli prijave protiv NN lica, a prijavili su i krađu telefona. Iako nema vidljive povrede, Kaja je trenutno u svom stanu i potpuno je ogorčena, depresivna i u šoku.

Kako je pevačica izjavila za portal smedia.rs, ona još uvek ne može da veruje šta ju je snašlo: „Dobro sam fizički, ali psihički ne baš. Doživela sam najveći stres u životu, ovo mi se nikada nije dogodilo. Najgore što sam doživela je i poniženje, jer, u tom sam klubu provela toliko noći, potrošila toliko novca, da zaista ne mogu da verujem da me obezbeđenje nije zaštititilo, da me posle napada niko od menadžera nije pozvao, pitao kako sam, da li mi je nešto potrebno. Pri tom sam i opljačkana. U šoku sam! Taj, meni nepoznat dečko je pokušao da me poljubi, ali ja sam ga odbila, sklonila se da ne izazivam dalje pažnju i gužvu, i nekih desetak minuta posle toga, zajedno sa mojim dobrim drugom napustila klub. Na izlazu nas je sačekao taj muškarac, stajao je sa prijateljom i počeli su da nas vređaju, prete, a onda me je on nekoliko puta udario pesnicom u slepočnicu. Sve se odigralo u sekundi. Međutim, ono što me je najviše iznenadilo i povredilo je to što je čak petorica članova obezbeđenja kluba stajala pored i niko od njih nije reagovao. Nikad u životu ne bi mogla da pretpostavim da će mi se tako nešto dogoditi u tako renomiranom prostoru. Kada me je udario, počela sam da vrištim „Šta stojite tu, pomozite mi!“, napadać je pobegao, a oni su i dalje nezainteresovano stajali, kao da su u pozorištu. Ovo ne sme tako da se završi. Odmah nakon napada otišla sam u policijsku stanicu gde sam podigla prijave protiv NN lica, a prijavili smo i krađu telefona i novčanika. Ostaje nam samo da pronađu te medikritete koji su me napali!“ rekla nam je vidno potresena Kaja.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Katarina Ostojić smršala 10 kilograma!

Kaja Ostojić se udaje!

Katarina Ostojić Kaja zategla lice!


Nema komentara na “Pretučena Katarina Ostojić Kaja!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump