Proslavili mesec dana zabavljanja

Da veza Danila Ikodinovića i sekretarice Tanje Vračarić postaje sve ozbiljnija.

Svedoči to što je bivši vaterpolo as svojoj novoj izabranici priredio nezaboravnu

zabavu u svom restoranu „Tako je suđeno“ povodom njenog 34. rođendana.

 

Kako „Alo!“ saznaje, Dača je uz pomoć Tanjine drugarice pozvao sve njoj drage ljude i organizovao proslavu na dan njenog rođenja, a da ona nije imala pojma o tome!

– Kada je Dača došao po Tanju, ona nije ni slutila da joj se sprema iznenađenje. „Plavi delfin“ se ponašao sasvim opušteno, čak je u toku vožnje prokomentarisao da bi voleo da to bude intimna večera za njih dvoje, samo da bi sve delovalo uverljivije – kaže naš sagovornik.

– Kada su stigli do Dačine kafane, ispred je bilo desetak automobila, ali novopečena Ikodinovićeva devojka nije ništa naslućivala. Čim su ušli u kafanu, svetlo se upalilo, a iz grla tamburaša se prolomila pesma Hanke Paldum „Zbog tebe ostaviću sve“, koja je slavljenici naterala suze na oči. Tako okruženi muzikantima, Tanja i Dača su pevali i uživali u društvu zajedničkih prijatelja – prenosi svoje utiske za „Alo!“ jedan od Tanjinih bliskih prijatelja koji je bio na žurki.

 

– Tačno u ponoć Danilo je poklonio Tanji korpu sa 101 ružom, na kojoj je bila okačen luksuzno upakovan poklon i poruka na kojoj je pisalo „Volim te“. Na insistiranje društva i kao što običaji nalažu, Tanja je otvorila poklon i radoznalim ortacima pokazala prelepu narukvicu od belog zlata, koju je odmah stavila na ruku – završava naš izvor.

Kako bismo proverili navode našeg izvora, pozvali smo Ikodinovića, međutim, on se do zaključenja ovog broja nije javio.

 

 

Proslavili mesec dana zabavljanja

 

Na žurki povodom rođendana, bivši vaterpolo as i njegova nova izabranica proslavili su i mesec dana veze. Da je ljubav između Tanje i Dače ozbiljna, govori podatak da je on danonoćno u njenom stanu u Novom Sadu. Iako još zvanično nije okončan brakorazvodni postupak između njega i Bekvalačeve, sa kojom je proveo zajedno više od šest godina, Dača je, prema priči ljudi bliskih njemu, uz Tanju preboleo Natu i krenuo dalje.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša Bekvalac: Povlačim se na mesec dana!

Dača Ikodinović ima novu devojku

Dača: Volim Tanju, Nataša je prošlost!


Nema komentara na “Proslavili mesec dana zabavljanja”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump